LEMMIKITARVIKKEET

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 Ferplast Hamsterinhäkki Duna Fun
Ferplast Hamsterihäkki Duna Fun on hauskaa ajanvietettä tarjoava hamsterinhäkki. Duna Fun häkissä on pohjan lisäksi kaksi tasoa ja paljon varusteita: juoksupyörä, nukkumapesä, ruokakuppi, juomapullo ja tietysti tunneli. Häkki koostuu kolmesta osasta: siinä on muovinen päältä avattava katto ja pohja, sekä keskellä seinät maalattua metallilankaa, jotta ilma vaihtuisi häki..
78,12€ Veroton: 63,00€
Ferplast Duna Multy hamsterin häkki
HUOM! TOIMITUS AIKA ON 1-2 VIIKKOA Ferplast Duna Multy -häkki on pieneläinten, erityisesti hamstereiden, laadukas ja turvallinen koti. Ferplast Duna Multy -häkki on mitoiltaan 71,5 (pituus) x 46 (leveys) x 31 (korkeus) cm. Häkissä on kätevä avattava yläosa, jonka ansiosta lemmikin hoitaminen on helppoa. Häkin paino on n. 3 kg. ..
62,00€ Veroton: 50,00€
Ferplast häkki  Guinea Pig 77 x 48 x 42 cm (marsulle)
HUOM! TOIMITUS ON 1-2 VIIKKOA Guinea Pig 80 cm on perinteinen häkki marsuille, jolla on metalliverkkorakenne ja muovinen pohja. Habitatissa on lemmikkien turvallisuuteen suunniteltu lukitusjärjestelmä; suuri tuloaukon etuosa voidaan avata kokonaan nopeaa huoltoa varten. Lisävarusteina varustetussa häkissä on juomakulho, heinän syöttöteline, syöttöastia ja mukava talo nukkumista varten. Marsu..
64,48€ Veroton: 52,00€
Ferplast Krolik häkki kanille
  60 x 50 x 120 cm HUOM! TOIMITUS ON 1-2 VIIKKOA Krolik on erityinen jyrsijäkoti, alakuoren erityissuunnittelu tarjoaa suuremmalle asuintilaa pienelle ystävällesi kuin tavalliset jyrsijäkodit. Tämä sarja on suunniteltu siten, että johdotus ja alakuori voidaan poistaa kokonaan. Krolik-jyrsijäkodit lähetetään pienessä paketissa tilan säästämiseksi, mikä säästää kuljetusmäärää ja ..
76,88€ Veroton: 62,00€
NAVARIS Puinen hamsteri/rotta labyrintitalo 42 x 30 x 22 cm
HUOM! TOIMITUS AIKA ON 1-2 VIIKKOA!! Niin hauskaa! Anna jyrsijällesi paljon iloa puisesta labyrintitalosta! Olipa kyse kultaisista hamstereista, marsuista, kääpiöhamstereista, hiiristä, rotista tai muista jyrsijöistä - monihuoneisessa talossa on paljon löydettävää! Luonnollinen ja turvallinen: Talo on valmistettu 100% oikeasta puusta, joten hamsteri voi nauraa tarvikkeita onnellisesti i..
35,96€ Veroton: 29,00€