JÄÄKIEKKOHANSKAT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Bauer Supreme 130 jr -jääkiekkohanska
Bauer Supreme 130Laadukkaat jääkiekkohanskat junioreille.Koot:- 11\"- 12\"- 13\"?..
35,00€ 45,00€ Veroton: 28,23€
Bauer Supreme 130 sr -jääkiekkohanska
Bauer Supreme 130Laadukkaat jääkiekkohanskat junioreille.Koot:- 13\"..
39,00€ 52,00€ Veroton: 31,45€

Ostamme jääkiekkokäsineet (hanskat)

Jääkiekko-ottelut ovat yksi kaikkein suosituimmista turnauslajeista nykypäivänä. Jokainen peli on kokonainen näytelmä, jossa joukkueet käyvät kiihkeitä taisteluita. Jääkiekkojoukkuetta ei voi kuitenkaan kuvitella ilman sellaista olennaista varusteosaa kuin jääkiekkohanskat.

Jääkiekkohanskat ja niiden mansetit suojaavat käsiä ja ranteita mailaniskuilta ja kiekon osumilta. Nettikaupassamme esiteltävät valmistajat CCM, Bauer, Warrior tarjoavat laajan kirjon hanskoja harrastelija- ja ammattipelaajille.

Jos olet valitsemassa itsellesi hanskoja, ei ongelmaa! Perusasiat, joihin tulee kiinnittää valinnassa huomiota, ovat hyvin yksinkertaisia. Ensinnäkin hanskojen tulee istua käteen ja sormiin tiiviisti, mutta ei kuitenkaan liian tiukasti, jotta ne eivät kahlehdi kättä. Ranteen tulee päästä liikkumaan vapaasti. Toisaalta hanska ei saa pudota kädestä. Kaupastamme Urheiluperhe.com on helppo valita hanskat alla olevan taulukon ohjeiden mukaan.

*hanskakoot on taulukossa annettu tuumina. Esimerkiksi koko 9'' kerrotaan 2,54:llä (1'' = 2,54 cm), saadaan 22,86 cm, mikä sopii pituuteen sormenpäistä kyynärsuojaan 20 – 23 cm.

Nuoret pelaajat joutuvat mitä ilmeisimmin vaihtamaan hanskoja vuosittain, koska kädet kasvavat nopeasti. Aikuisille riittää yksi hanskapari pitkäksi aikaa. He ehtivät hyvin tottua varusteisiinsa, joten valinta on suoritettava huolella. Valinnassa auttavat kauppamme asiantuntijat.

Hanskojen hankinta nettikauppamme kautta säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa. Tervetuloa ostoksille!