JÄÄKIEKKOHOUSUT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Bauer NEXUS 400 Sr jääkiekkohousut
Bauer Nexus 400 jääkiekkohousut Hinta-laatusuhde on näissä pelaajanhousuissa kohdallaan! Housuissa Mid-density foam pehmusteet sekä munuais- ja selkärankasuojat. Housun sisävuori hylkii kosteutta. Housuissa luistinnauha- ja vyökiinnitys. VÄRI: MUSTA ..
59,00€ 73,00€ Veroton: 47,58€
Bauer Nexus 7000 Jr jääkiekkohousut
Bauer Nexus N7000 -jääkiekkohousutPehmusteet selkärangan ja kylkien kohdallaKulutusta kestävä ulkopintaKosteutta hylkivä sisävuori..
49,00€ 66,00€ Veroton: 39,52€
Bauer NEXUS 800 JR jääkiekkohousut
Bauer Nexus 800 jääkiekkohousutJunioripelaajalle suojaavat pelaajanhousut. High density foam -pehmusteet sekä munuais- ja ?selkärankasuojat.Kulutusta kestävä ulkopinta.Thermomax-sisävuori hylkii kosteutta.Irrotettava reisipala helpottaa mm. brodeerausta.Housuissa High-density foam pehmusteet sekä munuais- ja selkärankasuojat.Housuissa luistinnauha- ja vyökiinnitys.VÄRI: MUSTA?..
89,00€ 116,00€ Veroton: 71,77€
Bauer Nexus 800 SR
..
99,00€ 137,00€ Veroton: 79,84€
Bauer NEXUS 800 Sr jääkiekkohousut
Bauer Nexus 800 jääkiekkohousutHyvin suojaavat housut aktiiviharrastajalle. High density foam -pehmusteet sekä munuais- ja ?selkärankasuojat.Kulutusta kestävä ulkopinta.Thermomax-sisävuori hylkii kosteutta.Irrotettava reisipala helpottaa mm. brodeerausta.Housuissa High-density foam pehmusteet sekä munuais- ja selkärankasuojat.Housuissa luistinnauha- ja vyökiinnitys.VÄRI: MUSTA?..
99,00€ 137,00€ Veroton: 79,84€

Miten ostaa oikeanlaiset jääkiekkohousut

Nykyaikaisen jääkiekkopelin kova tempo ja pelitilanteiden vaihtelut asettavat pelaajat alttiiksi kovalle rasitukselle. Kuormituksen kestämistä helpottavat oikeanlaiset ja laadukkaat suojavarusteet. Jääkiekkoilijan housuilla on tärkeä osa pelaajan suojaamisessa. Housujen tehtävänä on ehkäistä ristiselän, häntäluun, lantion alueen, lonkkien ja munuaisten vaurioitumista kaatumisten, kentän laitoihin tai toisiin pelaajiin törmäämisen ja kiekon osumisen seurauksena. Samoin kuin muissakin varusteissa, housujen valinnassa on otettava huomioon kaksi tärkeintä tekijää: mukavuus ja suojaavuus. Housujen valinnassa joudutaan usein ristiriitaan suojaavuuden ja liikkuvuuden välillä: mitä suojaavammat housut, sitä painavammat ja liikkeitä kahlitsevammat ne ovat. Pitkälti valinta riippuu pelaajan pelipaikasta ja tehtävistä kaukalossa. Kaupassamme on tarjolla useiden valmistajien, kuten Bauer, CCM, Warrior, tuotteita, joista löytyy varmasti juuri sinulle sopiva ihanteellinen varustekokonaisuus.

Jääkiekkohousuja valitessa tulee ottaa huomioon nykyaikaisten tuotteiden ominaisuudet: paino, materiaalit, koon muuntelumahdollisuudet ja kosteudenpoisto. Aloitteleville kiekkoilijoille varsin hyvä vaihtoehto on Bauer Vapor X60, joka istuu hyvin ja jonka suojausominaisuudet uuman alueella ovat korkeatasoiset. Lisäksi mallissa on takana verkko, jonka kautta ilma kiertää erinomaisesti, joten lämpö johdetaan tehokkaasti pois iholta. Verkkorakenne vaikuttaa myönteisesti myös housujen painoon.

Kaikki housujen komponentit, olipa kyse sitten esimerkiksi uumalevyistä tai vaahdosta, jotka ovat vyötäröosan keskeisiä elementtejä, antavat pelaajalle jonkin henkilökohtaisen tuntuman. Siksi housuja on sovitettava ja tunnettava niiden istuvuus itse. Housujen mitat voivat myös vaihdella pelaajan ruumiinrakenteesta riippuen. Joissakin malleissa, kuten CCM Tacks 4052, on vyötäröosan alla oleva vetoketju, jolla housujen pituutta voidaan lisätä 2,5 cm, ja housujen lahkeisiin ommeltujen vetoketjujen avulla voidaan lahkeen leveyttä laajentaa.

Alustavasti koon voi määrittää seuraavan taulukon mukaan:..

Tervetuloa sovittamaan Lappeenrannan-kauppaamme ja toivotamme hyviä ostoksia nettikaupassa Urheiluperhe.com.