JUNIORISUKSET

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Atomic Race Jr laskettelusukset
Atomic Race Jr laskettelusuksetJuniorien monipuoliset laskettelusukset rinteeseen!Suksessa on Cap Fiber-kuorirakenne, joka tarjoaa suorituskykyä edullisimpiinkin suksiin.Kääntösäde: 90cm - 5,5m100cm - 7mHUOM! hinta sisältää siteen...
112,00€ 225,00€ Veroton: 90,32€
Elan Jett QT Lasten Sukset
..
130,00€ Veroton: 104,84€

Nykyaikaiset turvalliset laskettelusukset lapsille ja nuorille


Lapsen uteliaisuudella ei ole rajoja. Lasten ja nuorten elämä on aktiivista ja uuden etsimistä.

Lasten laskettelusukset auttavat lasta avaamaan itselleen aivan uuden ja ennen kokemattoman näkökulman maailmaan. Vanhemmat ovat ensisijaisesti huolissaan lastensa turvallisuudesta ja mukavuudesta hiihtorinteessä. Nettikaupastamme löydätte johtavien kansainvälisten brändien sukset kaiken ikäisille lapsille.


Sukset on valmistettu nimenomaan aloitteleville nuorille laskijoille. Lapsi voi lasketella kanssanne turvallisesti juuri lapsille tarkoitetuilla alueilla ja rinteissä. Kun tiedämme, että nopeasti kasvava lapsi tarvitsee mitä luultavimmin uudet sukset taas seuraavalla kaudella, olemme varanneet runsaasti eri pituisia ja mallisia suksia. Teini ehkä laskettelee tänä talvena kovilla hyvin huolletuilla rinteillä, mutta ensi talvena hän kenties haluaakin freestyle-alueille. Paitsi että voitte ostaa varusteet alennettuun hintaan, voitte myös hankkia hyväkuntoisia käytettyjä malleja erittäin edullisesti.
 

Miten valita oikeanlaiset laskettelusukset lapselle


Aluksi on todettava, että iällä ei ole tässä mitään merkitystä. Pituus ja paino ovat tärkeimmät valintaan vaikuttavat tekijät. Suksien pituus valitaan laskettelijan painon mukaan. Poikkeuksen tekevät ainoastaan kilpasukset, joiden ominaisuudet ovat yksilöllisiä. Tässä emme kuitenkaan tarkastele niitä, sillä ne voidaan hankkia vasta kun takana on useampia vuosia harjoittelua aloittelijoiden varusteilla tai yleissuksilla.


Kaikkein vaikeinta laskettelussa ovat tietysti oikeanlaiset käännökset, jolloin laskettelija painaa suksea ja lunta sen alla. Optimaalisen voiman saavuttamiseksi tarvitaan tietty ruumiinpaino, josta saadaan seuraavat säännöt:


·    Jos lapsen paino on alle 20 kg, niin hän tarvitsee 70 cm pitkät sukset.
·    Kun paino on 20–30 kg ja lapsen pituus 125 см ± 10 cm, valitaan suksien pituudeksi 90–110 cm;
·    30–40 kg (pituus noin 140 см ± 10 cm) – suksen pituus 110–130 cm;
·    yli 40 kg (pituus yli 150 cm) – suksen pituus enemmän kuin 130 cm.


Nämä ovat vain yleissääntöjä, joista voidaan myös poiketa kunkin henkilön omien fysiologisten ominaisuuksien perusteella. Mutta yleisesti ottaen yllä olevat suositukset todella toimivat ja auttavat valitsemaan ensimmäiset sukset sekä mallit kasvua ajatellen.