LASKETTELUKYPÄRÄ

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Alpina Grap laskettelukypärä
Alpina Grap laskettelukypäräMyyntimenestysmalli jo usean vuoden ajan, nyt uusilla väreillä!Ilmastoitu ja hyvin suojaava kypärä, jossa irroitettava ja pestävä sisus.Valmistettu SaksassaPehmustettu ja lämmittävä niskakappaleRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätUseita testimenestyksiäIrroitettava ja pestävä sisus?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Jump JV VarioFlex laskettelukypärä
Alpina Jump JV VarioFlex laskettelukypäräAlpina malliston \'lippulaiva\' kypärä!Uuden teknologian laskettelukypärä, jossa hiihtolasit on integroitu kypärään. Lasit tummuu ja vaalenee automaattisesti keliolosuhteiden mukaan.Näkökenttä erittäin laajaKäy silmälaseja käyttävilleRun system, portaaton kiristysPortaaton ilmastoinnin säätöIrroitettavat korvaläpätVärit: MattamustaVarioflex lasit?..
217,00€ 289,00€ Veroton: 175,00€
Alpina Menga laskettelukypärä
Alpina Menga laskettelukypäräKestävä ja hyvin suojaava kypärä lasketteluun!Lämmin vuori, joka suojaa päätä kylmyydeltä ja iskuilta.Irroitettavat korvaläpät.Pehmustettu ja lämmittävä niskakappale.Turvallinen In mold-rakenne.Iskun- ja naarmunkestävä?kuorirakenne.Säädettävä solki.?Väri: Mattamusta?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Park Pro laskettelukypärä
Alpina Park Pro laskettelukypäräKYPÄRÄ JOSTA LÖYTYY KAIKKI HYVÄT ELEMENTIT!?Kypärä käy nuorille ja myös vanhemmille! Miehille ja naisille omat värit!Tuotetiedot:- Run system, portaaton kiristys- Hardshell kuorirakenne, turvallinen- ilmastoitu?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Spam Cap laskettelukypärä
Alpina Spam Cap laskettelukypäräLipallinen Inmold-kypärä tyylikkäissä väreissä!Loistavasti suojaava kypärä, jossa pehmustettu ja lämmittävä niskakappale.IlmastoituRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätVärit: Harmaa-pinkki (matta), keltainen, ruskea-valkoinen (matta), sininen-ruskea (matta)..
69,00€ 99,00€ Veroton: 55,65€

Laskettelukypärät


Urheiluperhe.com –nettikaupassa on laaja valikoima lasketteluvarusteita lasten ja aikuisten tarpeisiin. Uuden laskettelukauden 2016 -2017 alla panostimme sekä aloitteleviin että kokeneisiin laskettelijoihin. Jotkut ovat hankkimassa ensimmäistä kypäräänsä, joka auttaa heitä nopeammin oppimaan oikean ja kauniin laskettelun salat. Toiset ovat etsimässä jotain täydellistä, joka korvaisi heidän vanhan varusteensa. Voimme ylpeinä todeta, että meiltä hankitut laskettelukypärät tuovat esiin omistajansa yksilöllisyyden ja joissakin tapauksissa ilmentävä jopa laskettelutyyliä.


Kypärämallit


Teknologian kehittyminen ja entistä houkuttelevammat värit ovat tehneet sen, että päänsuojusten ostaminen ja käyttäminen ei enää ole tylsää.
Laskettelua varten tarkoitetut kypärät ovat:


– suljettuja, jotka suojaavat koko pään. Useimmin niitä käyttävät suurpujottelijat ja syöksylaskijat, jotka uhmaavat kohtaloaan adrenaliinia janoten. Kypärän rakenne on mukava päässä, perusmateriaalina on erittäin kevyt ja luja hiilikuitu. Kilpalaskijoille kaikissa laskettelulajeissa tällainen kypärä on pakollinen;


– avoimia, jotka suojaavat vain pään yläosaa. Pehmeät korvasuojat ovat usein irrotettavia, mikä voi olla hyvä lämpimänä päivänä. Tällaiset kypärät ovat suosittuja kaikentasoisten laskettelijoiden keskuudessa. Niissä on pestävät sisäosat, ne ovat hyvin tyylikkäitä ja lämpimiä. Säädettävät kuulokkeet sijaitsevat korvasuojien sisäpuolella ja ovat tiiviisti kiinni päässä laskettelun aikana.
Kypärät valmistetaan käsin, ja jokaisella on oma tyylinsä, tehtävänsä ja mahdollisuutensa. Ostettaessa tulee kiinnittää huomiota tarjolla olevien mallien eroavuuksiin.

Joitakin erityispiirteitä


Nykyaikaisten kypärien rakenne on sellainen, että se suojaa laskettelijan päätä kaatuessa ja on samalla esteettisten vaatimusten mukainen.
Avainominaisuuksista voi mainita seuraavat:


1.    Äänentoistojärjestelmä – mallissa on joko jo valmiiksi sisään rakennetut kuulokkeet tai mahdollisuus asentaa sellaiset. Jälkimmäisessä tapauksessa on hankittava laitteet erikseen ja asennettava ne kypärään, jotta saadaan aikaan audiokypärä. Silloin voitte matkan varrella liittää kannettavan musiikintoistolaitteenne kypärään.


2.    Ilmanvaihto – useimmissa laskettelukypärissä on jonkinlainen ilmanvaihto, mutta suosituimpia ovat mallit, joiden ilmanvaihto on säädettävissä. Se tarkoittaa, että voitte avata ja sulkea ilmanvaihtoaukkoja tilanteen mukaan.


3.    Lierit – muotiin ovat tulleet kypärät, joissa on pieni lippa, lippalakin tapaan.. Ne suojaavat silmiä suoralta auringonvalolta ja saattavat antaa jonkin verran suojaa kasvoille, kun lasketellaan puiden lomitse. Lisäplussana on se, että lipan avulla on helppo pukea ja riisua suojalasit.

Vaikka pitäisitte itseänne voittamattomana laskettelijana ja tiedätte syntyneenne vahingoittumattomaksi, kannattaa huolehtia turvallisuudesta. Laskettelukypärä suojaa päätänne kiviltä ja puilta. Jos ette tiedä, mistä aloittaa valitseminen, kääntykää puoleemme, autamme mielellämme.