BOLLE

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko

Bole-kypärät


Bole-laskettelukypärä  on yksi nykyaikaisen laskettelijan varustuksen täydellisimmistä elementeistä. Kypärät ovat kaikkien standardien sekä varmuus-, turvallisuus- ja estetiikkavaatimusten mukaisia. Ne on valmistettu erikoisteknologialla, jossa sisempi kerros liitetään ulompaan korkean paineen ja lämpötilan alla. Tällöin ulommasta kerroksesta tulee erityisen kestävä naarmuuntumista vastaan eikä se haalistu kirkkaan auringonvalon vaikutuksesta.


Vaativat laskettelijat odottavat kypärältään erinomaista vaimennusta kaatumisen tai muiden iskujen aikana, ilmanvaihtoa, kylmältä suojaamista, suojalaseihin sopivuutta ja monia muita asioita. Urheiluperhe.com-nettikaupassa on laaja valikoima erilaisia kypäriä, mm. syöksylaskuun tarkoitettuja, yleiskypäriä, lämpöeristettyjä jne. Valitsemanne Bole-kypärä tulee mitä parhaiten vastaamaan vaatimuksianne ja antaa mahdollisuuden nauttia rinteistä täysin rinnoin!\


Laskettelun suosio on jatkuvasti kasvamassa. Turvallisuus on laskettelu-urheilussa kaikkein tärkein seikka. Jotta urheilu tuottaisi vain myönteisiä emootioita monien vuosien ajan, on varusteiden hankinnassa kiinnitettävä huomiota myös kypärään, joka suojaa luotettavasti.