AJONEUVOT, RADAT JA AUTOTALLIT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
   Mattel Hot Wheels Haiden hyökkäys
Järkyttävät haintoiminnot nopeisiin ja vauhdikkaisiin ajoihin. Kahdella värinvaihtelualueella, joissa on syöksyallas ja vesisäiliö. Sis. Värinsiirtoajoneuvo värinmuutostyölle. Mitat n. 33 x 20 x 31 cm ..
24,80€ Veroton: 20,00€
Fisher Price, Little People, Sit 'N Stand Skyway, Leikkisetti
Vauhdikas ja muunneltava autorata, jonka voi asettaa joko pysty- tai vaakatasoon. Anna autojen kiitää ympäri vaakatasoon asetettua rataa tai nosta rata pystyyn, jolloin saat supernopean kilparadan. Autoradan mukana tulee kaksi Little People -autoa. Ominaisuudet: - Valitse joko pystysuora ja nopea rata tai aseta rata vaakasuoraan, jos pidät rauhallisemmasta vauhdista - Mukana kaksi haus..
49,60€ 70,00€ Veroton: 40,00€
Hot Wheels Autot
Tässä autopaketissa on kymmenen kappaletta hauskoja Hot Wheels -autoja! Autoista yksi on erityisversio. Näillä mahtavilla autoilla voi tuuttailla ja ajaa ympäriinsä! Ikäsuositus: 3 vuotta +. Pakkauksen mitat: 21 x 28 x 4 cm. Materiaali: Metallia. Teema: Hot Wheels. Väri: Monivärinen. ..
25,90€ 35,00€ Veroton: 20,89€
Hot Wheels double loop attack leikke-setti sis.1 auto
Keräämällä yksityiskohdat sarjasta saat kilpailurajan. Kilpa-radalla on aloituslaitteella varustettu raita, jossa on kolme laskutusalustaa - kilpailla, jonka auto lentää edelleen! ..
49,60€ 62,00€ Veroton: 40,00€
Hot Wheels Mega Hauler rekka-auto
Hot Wheels Mega Hauler rekka-auto Suureen seikkailuun kuuluu lähteä suurella kuorma-autolla peräkärryineen. HOT WHEELS-megarekan peräkärryssä uudet autot kulkevat HOT WHEELS-kaupunkiin joka päivä, ja valtavassa rekassa on tilaa yli 50 autolle kuudessa esiin taittuvassa kerroksessa. Yhdistä megarekkasi HOT WHEELS-ajoratoihin, ja lähetä autot vautiin saman tien! Yli 4-vuotiaille. ..
37,00€ 44,00€ Veroton: 29,84€
Hot Wheels Mega parkki-talo
Mega Parkki-talossa: 1 ajoneuvo 5 ramppia 3 tasoa 1 työautohissi 1 portti   60.5 x 37.8 x 18.2 cm ..
74,40€ 85,00€ Veroton: 60,00€
Mattel Hot Wheels CMP80 – Mega City Parking Garage
Hot Wheels, Ultimate Garage on valtava, nelikerroksinen parkkitalo, jossa on tilaa 36 Hot Wheels -autolle. Ylös parkkitaloon johtaa kaksi erillistä ramppia ja lisäksi setissä on yksi hieman pidempi ramppi, jota pitkin autot voivat vauhdilla kiitää alas. Jos uskallat, valitse reitti, joka kulkee parkkitaloa vahtivan hain ohi! Ylempiin kerroksiin pääsee myös kahdella hissillä ja helikopterille on..
117,61€ 148,00€ Veroton: 94,85€
Ryhmä Hau Hauvaunu -partiorekka
Ryhmä Hau on valmiina! Äänitehosteilla ja toimivalla hissillä varustettu Hauvaunu on komentokeskus, joka auttaa pelastusoperaatioiden suorittamisessa. Rekan mukana tulee Riku-hahmo mönkijällään. Saat lastattua isokokoisen rekan kyytiin samanaikaisesti kolme Ryhmä Hau -pentua ajoneuvojen kanssa, ja toimii samalla niiden kätevänä säilytyslaatikkona. Huom! Pennut ja ajoneuvot myydään eri..
73,16€ Veroton: 59,00€
Smoby  Cars 3 Tankkaus- ja huoltoasema
Smoby Cars 3 tankkaus-huoltoasema Cars 3 huolto- ja tankkausasema, jossa elektroniset ääni- ja valotoiminnot. Testaa autosi moottori tällä elektronisella yksiköllä, tarkista ilmanpaineet renkaista, mittaa muutkin erilaiset autosi tärkeät osat ja tankkaa autosi, jotta matkasi voi jatkua. Paristotarve LR6/AAx3 eivät sisälly pakkaukseen. Ikäsuositus 3 vuotiaasta alkaen. ..
42,62€ Veroton: 34,37€
Smoby Vroom Planet Mega Jump-rata
Megajump Jättimäinen stuntti ja hyppyri - rata: laske autolla pitkää rataa pitkin läpi silmukan, lähetä autosi kaarevalle radalle kohti isoa hyppyriä tai laukaise autosi hyppyriin yli silmukan.   Ei tarvitse paristoja. Ikäsuositus 18 kuukauden iästä alkaen. ..
49,60€ Veroton: 40,00€