BARBIE

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Barbie Camper -matkailuauto
Ota renkaat alle ja lähde kesäreissulle tyylikkäästi matkailuauton kyydissä! Tässä Barbien näppärässä matkailuautossa on paljon hauskoja yksityiskohtia, hopeisia koristeita ja värikäs vauhtiraita. Auto muuntuu avattaessa hauskaksi leiripaikaksi, jossa on uima-allas, liukumäki ja paljon muuta. Pakkaus sisältää auton ja runsaasti tarvikkeita. Nuket myydään erikseen. Ikäsuositus: Yli 3..
105,40€ 117,80€ Veroton: 85,00€
Barbie Care Clinic Vehicle -hoivaklinikka auto
Barbie-ambulanssi ja -sairaala -leikkisetti Jokaisen täytyy joskus käydä lääkärissä, joten Barbie-ambulanssi on tarpeellinen ja pidetty. Tämä ambulanssi kiitää avuntarvitsijoiden luo valot vilkkuen ja sireeni huutaen. Tarvittaessa ambulanssi muuntuu korkealuokkaiseksi sairaalaksi odotushuoneineen, tutkimuspöytineen ja tärkeine lääkärintarvikkeineen. Barbie-nukkesi (myydään erikseen) saavat tääl..
57,04€ 105,40€ Veroton: 46,00€
Barbie Dream Camper 3-in-1
Lähde Barbien ja hänen ystäviensä kanssa retkeilemään Barbie 3-In-1 DreamCamper-matkailuauton ja mukana tulevien tarvikkeiden avulla! Matkailuautosta voi tehdä lava-auton, jonka lavalle mahtuu jopa vene tai uima-allas. Avaamalla sivuovet saat muokattua autosta hauskan leirin, jossa nuket voivat syödä, nukkua ja leikkiä. Autossa on kylpyhuone, keittiö ja monia matkustustarvikkeita. Barbie 3-In-1..
115,00€ 134,00€ Veroton: 92,74€
Barbie Food Truck
Tällä Barbie Food Truck -liikkuvalla ruokakioskilla voit ajaa minne haluat ja tarjota asiakkaille hyvää ruokaa! Settiin kuuluu auto, paistinpannu, liesi, ruokalista, rasvakeitin, tehosekoitin, ruoka-aineita, mausteita ja istumapaikat. Aja auto kaupungille tai maaseudulle. Avaa auton kansi ja se muuttuu ruokakioskiksi nälkäisille asiakkaille! - Barbie -nuket eivät sisälly tuotteesee..
68,70€ Veroton: 55,40€
Barbie Glam Vacation Jet
Barbie rakastaa matkustaa ympäri maailmaa ja saada inspiraatiota uusimmista muotisuunnista. Entä lento Pariisiin tai Milanoon? Auta Barbieta ottamaan herkullinen ateria yksityisellä koneellaan ja käpertyä ilmavaan korkeuteen! Joten lentotunnit kuluvat hyvin nopeasti. koko: 63.5 x 40.6 x 27.9 cm   ..
145,08€ Veroton: 117,00€
Barbie Joulukalenteri
Pakkaus sisältää 1 Barbie nukke ja asusteet (vaatteet, laukkut jne.) ..
21,70€ 34,72€ Veroton: 17,50€
Barbie Keittiö ja nukke leikkisetti
Valmista ruokaa yhdessä Barbien kanssa! Setti koostuu täydestä keittiöstä, josta löytyy paljon erilaisia tarvikkeita, keittiökoneita ja värikkäitä leikkiruokia. Keittiössä on ääni- ja valotoiminnot, jotka tekevät leikeistä entistäkin todentuntuisempia! Laita hihat heilumaan ja valmistele ruoka eri tarvikkeiden avulla. Sen jälkeen voit käyttää uunia, liettä tai vaikkapa grilliä tai rasvakeitintä..
53,00€ Veroton: 42,74€
Barbie Pop-Up asuntoauto (Transformer)
Lähdetään matkalle! Barbie ei tingi tyylistä eikä mukavuudesta lähtiessään retkeilemään asuntoautollaan. Kahvaa nostamalla tämä ylellinen asuntoauto muuntuu kolmikerroksiseksi leikkisetiksi. Asuntoauton ohjaamon voi muuntaa kylpytilaksi, takaoven takaa paljastuu keittiö, ja ohjauspyörä muuntuu kääntämällä lavuaariksi. Ja olisiko asuntoauto mitään ilman uima-allasta? Barbie voi liukua irrotettav..
120,90€ 136,40€ Veroton: 97,50€
Barbie Ultimate Closet -vaatekaappi
Hei, pidetään muotinäytös yhdessä! Tämä upea, pinkki vaatekaappi avautuu paljastaen vaatetangot, henkarit ja hyllyt kaikkia Barbien ihania vaatteita ja asusteita varten. Vaatekaapissa on myös kätevä kahva mukana kuljettamista varten, jotta sen saa aina myös matkaan mukaan. Pakkaus sisältää vaatekaapin ja nuken asuineen ja asusteineen. Ikäsuositus: Yli 3 -vuotiaille. ..
34,72€ Veroton: 28,00€
Barbie-talo
Tervetuloa Barbien luokse kylään, ole kuin kotonasi! Tämä tyylilkäs talo avautuu leikkittävästi helposti ja sulkeutuu yhtä näppärästi säilytystä varten. Barbie-talossa on lisäksi myös kätevä kahva kantamista varten, jotta Barbien koti kulkee näppärästi mukana missä vain. Viihtyisästi sisustetussa Barbie-talossa on paljon hauskoja yksityiskohtia monipuolista kotileikkiä varten. Pakkaus sisäl..
49,60€ 55,80€ Veroton: 40,00€