LASTEN TARVIKKEET

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
CHICCO Mobile ja tähtiprojektori, sininen
CHICCO Mobile ja tähtiprojektori, sininen Mobilessa on kaksi osaa. Se projisoi lastenhuoneen kattoon värikkäitä tähti- ja planeettakuvioita. Lapsen kasvaessa mobilen yläosa voidaan irroittaa, ja alaosaa käyttää projektorina ja yövalona. Äänisensori tunnistaa vauvan itkun ja aktivoi mobiilin ja tähtiprojektorin. Kauko-ohjattava. Tuotetiedot: • Projektori • Yövalo • Aktivoituu ..
55,80€ Veroton: 45,00€
Chicco Walky Talky kävelytuoli sähköisen 3D-toiminnan leikki panellilla
Chicco kävelytuolin avulla voit tukea lapsesi kävelemään oppimista. Pyöreä muotoilu ja istuinpehmuste varmistavat miellyttävät leikkihetket lapsellesi. Leikkipaneelissa olevat lelut innostavat lastasi tutkimaan! Kävelytuolia voi käyttää siinä vaiheessa kun lapsesi osaa istua, yleensä noin 6kk+. Kävelytuolin voi myös taittaa kasaan jolloin se menee hyvin pieneen tilaan ja sitä on helppo kul..
89,00€ Veroton: 71,78€
Fisher Price Rainforest  3-in-1 Musical Puuhamatto
Iloiset eläinystävät ja musiikkia soittava leijona viihdyttävät ja leikittävät puuhamatolla makoilevaa lasta. Pakkaus sisältää pehmustetun puuhamaton, kaksi kaarta, viisi irrotettavaa lelua ja soittorasian. Tuote toimii 2 x AA-paristolla, eivät sisälly pakkaukseen. Suositusikä 0 kk+   ..
55,80€ Veroton: 45,00€