NUKET JA TARVIKKEET

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 Baby Born suihku
Upea suihku Baby Born -nukelle. Suihkun korkeutta voi säätää. Lisää vesi säiliöön ja laita suihku päälle! Mukana on pyyhe ja teline. Ikäsuositus: 3+. • Korkeus noin 58 cm • Paristot 3 x AA eivät sis. pakkaukseen. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille. ..
59,00€ Veroton: 47,58€
Baby Annabell  vauvanukke 46 cm
Pehmeävartaloinen nukke toimii kuin oikea vauva: liikuttaa silmiä ja suuta imiessään tuttia tai pulloa. Vesi tulee ulos kyyneleinä nuken silmistä. Tuudita uneen sylissä tai kehdon mallisessa pakkauksessa. Silitä nuken poskia tai sivele selästä, niin nukke reagoi kosketukseen. Nuken pituus 46 cm. Pakkauksessa mukana kaulakoru lapselle, tuttipullo, tutti ja ruokalappu. Paristotarve: 4xAA/LR6 (ei ..
71,92€ Veroton: 58,00€
Baby Annabell hoitopöitä ja kaappi 2-1 leikki setti
Mielenkiintoinen leikki setti 2-in-1 hoitopöytä ja vaatekaappi ..
86,80€ Veroton: 70,00€
BABY BORN -interaktiivinen tyttönukke
Interaktiivinen BABY born® -nukke. Nukella on päällään ihastuttava vaaleanpunainen body ja pipo ja bodyn alla vaippa. Nukkea voi kylvettää, juottaa, syöttää ja hän itkee oikeita kyyneleitä. Nuken silmät sulkeutuvat makuuasennossa. Navassa on nappi, jolla potalla käyminen helpottuu ruokailun jälkeen. Nuken pituus 43 cm. Tarvikkeet: kaunis rannekoru, lusikka ja lau..
58,13€ Veroton: 46,88€
BABY BORN -vessanpönttö, jossa ääni
BABY BORN -vauva on kyllästynyt vaippoihin. Onneksi uusi vessanpönttö tekee pottaharjoittelusta hauskaa puuhaa. Kannessa Bruno-nalle näyttää, kuinka kaikki toimii. Kun vauvanukke istuu pöntölle, kuuluu sävelmä ja nukke saa suosionosoituksia onnistuneen suorituksen jälkeen. Jos painat vessanpöntön istuinta muutamia kertoja, kuulet pieruääniä, BABY BORN -nuken naurua, vessaääniä, suosionosoituksi..
30,00€ Veroton: 24,19€
Baby Born lastenrattaat
Baby Born lastenrattaat 3 pyörän lastenrattaat älykkäällä istuimen alla olevalla varastoinnilla. Säädettävä huppu. Rattaat on helppo taittaa kokoon. Sopii nukeille, joiden koko on enintään 50cm. : ca. 1.75 Kg Tuotteen mitat: 35 x 46 x 10 cm ..
46,13€ 55,80€ Veroton: 37,20€
Baby Born ‐kylpyamme, vaahtotoiminnolla
Baby Born -kylpyamme vaahtotoiminnolla. Ammeessa on valoefekti ja suihku. Mukana tulee pyyhe sekä kylpyankka. Hauskaa vesileikkiä! Paristot: 3 x AA/LR6 (sisältyy pakkaukseen). Ikäsuositus: Yli 3-vuotiaille.  ..
46,00€ Veroton: 37,10€
Barbie Ambulanssi ja lääkärin vastaanotto 2-1
  Barbie-ambulanssi ja -sairaala -leikkisetti Jokaisen täytyy joskus käydä lääkärissä, joten Barbie-ambulanssi on tarpeellinen ja pidetty. Tämä ambulanssi kiitää avuntarvitsijoiden luo valot vilkkuen ja sireeni huutaen. Tarvittaessa ambulanssi muuntuu korkealuokkaiseksi sairaalaksi odotushuoneineen, tutkimuspöytineen ja tärkeine lääkärintarvikkeineen. Barbie-nukkesi (myydään erikseen) ..
84,94€ 105,40€ Veroton: 68,50€
Barbie Pop-Up asuntoauto (Transformer)
Lähdetään matkalle! Barbie ei tingi tyylistä eikä mukavuudesta lähtiessään retkeilemään asuntoautollaan. Kahvaa nostamalla tämä ylellinen asuntoauto muuntuu kolmikerroksiseksi leikkisetiksi. Asuntoauton ohjaamon voi muuntaa kylpytilaksi, takaoven takaa paljastuu keittiö, ja ohjauspyörä muuntuu kääntämällä lavuaariksi. Ja olisiko asuntoauto mitään ilman uima-allasta? Barbie voi liukua irrotettav..
136,40€ Veroton: 110,00€
BARBIE- kaksikerroksinen talo ja 1 Barbie-nukke
Talo BARBIE-nukeille Tutustu Barbien uskomattomaan kaksikerroksiseen taloon, jossa on paljon yllätyksiä. Pinkissä kaksikerroksisessa BARBIE-talossa on vaaleanpunaisia ja sinisiä yksityiskohtia. Tässä tyylikkäässä kodissa nuket voivat harrastaa monenmoisia puuhia. Järjestele talo oman makusi mukaan. Barbie voi kutsua ystävänsä kylään ja tarjota heille leipomiaan kakkuja. Ja kun pienen ruok..
45,88€ 70,00€ Veroton: 37,00€
Hairdorables nukke, sarja 1 lajitelma
Vedä, kuori ja näytä 11 yllätystä selvittääksesi, mitkä hiustenhoitotytöt ovat sisällä.  • Jokainen siirrettävä nukke sopii harjaukseen ja muotoiluun  • Jokaisessa nukkeessa on sopivat asusteet ja tarvikkeet  • 36 keräilytukea sarjassa 1  • Ikä 3 +   KATSO LISÄÄ: https://www.youtube.com/watch?v=cN4V4G0mZaY     ..
23,56€ Veroton: 19,00€