SUOSITUT LELUT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Baby Born  Surprise Tuttipullo-nukketalo lelu settti sis.1 baby born vauva
Haikalla on sininen pullo, joka osoittautuu söpöksi taloksi kun katsot tarkemmin. Ja erityinen asukas. Kun juoma-astia avataan kantokahvalla, lumoava oleskelutila avautuu kahdessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on leikkihuone, jossa leikkikaari ja nalle. Hoitopöytä on sijoitettu vastapäätä, mukaan lukien jauherasia ja harja. Ennen kuin menee nukkumaan liikkuvilla yläkerrassa, se kylpee uudelleen..
35,00€ Veroton: 35,00€
Barbie Camper -matkailuauto
Ota renkaat alle ja lähde kesäreissulle tyylikkäästi matkailuauton kyydissä! Tässä Barbien näppärässä matkailuautossa on paljon hauskoja yksityiskohtia, hopeisia koristeita ja värikäs vauhtiraita. Auto muuntuu avattaessa hauskaksi leiripaikaksi, jossa on uima-allas, liukumäki ja paljon muuta. Pakkaus sisältää auton ja runsaasti tarvikkeita. Nuket myydään erikseen. Ikäsuositus: Yli 3..
105,40€ 117,80€ Veroton: 85,00€
Barbie Pop-Up asuntoauto (Transformer)
Lähdetään matkalle! Barbie ei tingi tyylistä eikä mukavuudesta lähtiessään retkeilemään asuntoautollaan. Kahvaa nostamalla tämä ylellinen asuntoauto muuntuu kolmikerroksiseksi leikkisetiksi. Asuntoauton ohjaamon voi muuntaa kylpytilaksi, takaoven takaa paljastuu keittiö, ja ohjauspyörä muuntuu kääntämällä lavuaariksi. Ja olisiko asuntoauto mitään ilman uima-allasta? Barbie voi liukua irrotettav..
111,60€ 136,40€ Veroton: 90,00€
L.O.L. Pop-Up Store
L.O.L. 36:n nuken ständi, johon saat omat L.O.L. nukkesi esille Toimii myös säilytysrasiana Kantokahvan ansiosta helppo kuljettaa mukana Sisältää yhden erikoisnuken sekä tarvikkeita ..
54,56€ Veroton: 44,00€
L.O.L. Surprise 552062E7C Under Wraps-Eye Spy 2A Assorted Colours, UUTUS
UUTUS!!!   15 yllätystä! Uusi L.O.L. Innovation Doll SK -yllätyskapseli, jonka lonkeroista paljastuu osa osalta sisällä oleva yllätysnukke tarvikkeineen. Huom.! Useita erilaisia. Verkosta tilatessa saat sattumanvaraisesti valitun tuotteen. Ikäsuositus: Yli 3-vuotiaille. ..
12,40€ 28,52€ Veroton: 10,00€
L.O.L.- interaktiivinen lemmikki
L.O.L.- interaktiivinen lemmikki, joka reagoi puheeseen sekä kosketukseen. Saatavilla erilaisia suloisia hahmoja. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille. Paristotarve: 3 x LR44 nappiparistoa (sisältyy pakettiin) ..
24,80€ Veroton: 20,00€
Mattel Hot Wheels CMP80 – Mega City Parking Garage
Hot Wheels, Ultimate Garage on valtava, nelikerroksinen parkkitalo, jossa on tilaa 36 Hot Wheels -autolle. Ylös parkkitaloon johtaa kaksi erillistä ramppia ja lisäksi setissä on yksi hieman pidempi ramppi, jota pitkin autot voivat vauhdilla kiitää alas. Jos uskallat, valitse reitti, joka kulkee parkkitaloa vahtivan hain ohi! Ylempiin kerroksiin pääsee myös kahdella hissillä ja helikopterille on..
117,61€ 148,00€ Veroton: 94,85€