SUOSITUT LELUT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Baby Born  Surprise Tuttipullo-nukketalo lelu settti sis.1 baby born vauva
Haikalla on sininen pullo, joka osoittautuu söpöksi taloksi kun katsot tarkemmin. Ja erityinen asukas. Kun juoma-astia avataan kantokahvalla, lumoava oleskelutila avautuu kahdessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on leikkihuone, jossa leikkikaari ja nalle. Hoitopöytä on sijoitettu vastapäätä, mukaan lukien jauherasia ja harja. Ennen kuin menee nukkumaan liikkuvilla yläkerrassa, se kylpee uudelleen..
43,40€ Veroton: 35,00€
Barbie Camper -matkailuauto
Ota renkaat alle ja lähde kesäreissulle tyylikkäästi matkailuauton kyydissä! Tässä Barbien näppärässä matkailuautossa on paljon hauskoja yksityiskohtia, hopeisia koristeita ja värikäs vauhtiraita. Auto muuntuu avattaessa hauskaksi leiripaikaksi, jossa on uima-allas, liukumäki ja paljon muuta. Pakkaus sisältää auton ja runsaasti tarvikkeita. Nuket myydään erikseen. Ikäsuositus: Yli 3..
105,40€ 117,80€ Veroton: 85,00€
Barbie Pop-Up asuntoauto (Transformer)
Lähdetään matkalle! Barbie ei tingi tyylistä eikä mukavuudesta lähtiessään retkeilemään asuntoautollaan. Kahvaa nostamalla tämä ylellinen asuntoauto muuntuu kolmikerroksiseksi leikkisetiksi. Asuntoauton ohjaamon voi muuntaa kylpytilaksi, takaoven takaa paljastuu keittiö, ja ohjauspyörä muuntuu kääntämällä lavuaariksi. Ja olisiko asuntoauto mitään ilman uima-allasta? Barbie voi liukua irrotettav..
120,90€ 136,40€ Veroton: 97,50€
L.O.L Surprise Car -nukella
L.O.L. auto 40cm, mukana Tots kokoinen erikoisnukke. Iso, noin 40cm. Mukana erikoisnukke. Ikäsuositus: 6+ Paristotarve: 3xAAA (ei sis.) HUOM!!!! Toimitus aika on 1 viikko!!!! ..
43,40€ Veroton: 35,00€
L.O.L Surprise! O.M.G., 565109E7C Fashion Doll Candylicious
L.O.L. OMG muotinukke neonväreissä. Suosittujen L.O.L yllätysnukkejen isosisko on saapunut. Yhteensä 20 yllätystä avattavaksi. Pakkaus muuntuu sovituskopiksi, johon nukke voi piiloutua vaihtamaan asuaan. Mukana todella paljon hienoja asusteita hatuista käsilaukkuihin. Yhdistele erilaisia tyylejä ja kokonaisuuksia hurmaten kaikki! Iso 30cm korkea yllätysnukke. Yhteensä 20 yllätystä..
37,20€ 41,90€ Veroton: 30,00€
L.O.L. Glitterati yllätyspakkaus (2 palloa)
Limited edition Twin Pack ..
22,32€ Veroton: 18,00€
L.O.L. huonekalusetti ICE Cream ja nukke
Lelusetti: täydentää L. O. L. yllätys! maailma Siirtävä laatikko muuttuu taitettavaksi tilaksi pelaamista varten. Jäätelökärry, jossa "Bon Bon"   Kaipaat L. O. L. yllätys! Tee muutos erittäin tyylikkäällä huonekalupaketilla! Voit valita 4 eri huoneesta. Jokaisessa huonekalupaketissa on yksi suosituimmista nukeista ja asusteista sinun L.O. L. -yllätys! Maailma. Älä heitä lii..
23,56€ 29,76€ Veroton: 19,00€
L.O.L. NA NA NA Surprise Pom Doll Assortment !!!!UUTUS 2020 v.!!!!
Na! Na! Na! Yllätys! Pehmohahmon, söpö kangasmuotinukke ja muut yllätykset saadaan ensin purskaamaan useita ilmapalloja. Jos kimalle tai konfeti lentää ulos, kun pallo räjähtää, se piilottaa erittäin harvinaisen merkin. Pehmeä muhkeas leluhahmo voidaan ripustaa reppuusi tai käsilaukkuusi clip-on -laitteesi avulla, mikä tekee siitä söpän lisävarusteen liikkeellä ollessasi. Se on ensimmäinen pehm..
31,99€ 37,20€ Veroton: 25,80€
L.O.L. Pop-Up Store
L.O.L. 36:n nuken ständi, johon saat omat L.O.L. nukkesi esille Toimii myös säilytysrasiana Kantokahvan ansiosta helppo kuljettaa mukana Sisältää yhden erikoisnuken sekä tarvikkeita ..
54,56€ Veroton: 44,00€
L.O.L. Surprise 552062E7C Under Wraps-Eye Spy 2A Assorted Colours, UUTUS
UUTUS!!!   15 yllätystä! Uusi L.O.L. Innovation Doll SK -yllätyskapseli, jonka lonkeroista paljastuu osa osalta sisällä oleva yllätysnukke tarvikkeineen. Huom.! Useita erilaisia. Verkosta tilatessa saat sattumanvaraisesti valitun tuotteen. Ikäsuositus: Yli 3-vuotiaille. ..
12,40€ 28,52€ Veroton: 10,00€
L.O.L. Surprise Fluffy Pets (Winter disco) -yllätyspakkaus
Löydä kaikki 7 yllätystä, jotka L.O.L. Surprise Fluffy Pets (Winter disco) -yllätyspakkaus on kätkenyt sisälleen! L.O.L. Surprise Fluffy Pets (Winter disco) -yllätyspakkauksen kerroksia kuorimalla paljastuu osa osalta sisällä oleva L.O.L.-lemmikki tarvikkeineen. Tässä sarjassa L.O.L.-hahmot ovat talvisessa diskomaailmassa! Lemmikeillä on siirrettävät turkkiosat. Ihana yllätyslemmikki ja..
12,40€ 18,60€ Veroton: 10,00€
L.O.L. Surprise Light Pets
Ihana, värikkäillä pitkäkarvaisilla osilla koristeltu lemmikkihahmo ja tarvike. UV-valossa lemmikki hohtaa jännittävissä väreissä! Saatavilla useita erilaisia hauskoja hahmoja. Saatavilla erilaisia suloisia hahmoja. L.O.L.-nuken lemmikki! Pitkät kammattavat hiukset Hohtaa jännittävästi UV-valossa! ..
14,63€ 22,32€ Veroton: 11,80€