VAUVAN JA TAAPERON LELUT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
CHICCO Jalkapallomaali
CHICCO Jalkapallomaali Jalkapallomaali Tuotenumero: 005225 Kun pallo osuu verkkoon, käynnistyvät hauskat valo- ja ääniefektit.  Jalkapallomaalissa on 3 elektronista pelimuotoa (rangaistuslaukaus, Golden Goal, kilpailu) sekä 5 vaikeustasoa jännittäviä kisoja varten. Maalilla voi pelata sekä yksin että yhdessä ystävien kanssa. Yhteensä 25 melodiaa ja ääniefektiä. Jalkapallom..
49,60€ Veroton: 40,00€
CHICCO Mobile ja tähtiprojektori, sininen
CHICCO Mobile ja tähtiprojektori, sininen Mobilessa on kaksi osaa. Se projisoi lastenhuoneen kattoon värikkäitä tähti- ja planeettakuvioita. Lapsen kasvaessa mobilen yläosa voidaan irroittaa, ja alaosaa käyttää projektorina ja yövalona. Äänisensori tunnistaa vauvan itkun ja aktivoi mobiilin ja tähtiprojektorin. Kauko-ohjattava. Tuotetiedot: • Projektori • Yövalo • Aktivoituu ..
55,80€ Veroton: 45,00€
Chicco Walky Talky kävelytuoli sähköisen 3D-toiminnan leikki panellilla
Chicco kävelytuolin avulla voit tukea lapsesi kävelemään oppimista. Pyöreä muotoilu ja istuinpehmuste varmistavat miellyttävät leikkihetket lapsellesi. Leikkipaneelissa olevat lelut innostavat lastasi tutkimaan! Kävelytuolia voi käyttää siinä vaiheessa kun lapsesi osaa istua, yleensä noin 6kk+. Kävelytuolin voi myös taittaa kasaan jolloin se menee hyvin pieneen tilaan ja sitä on helppo kul..
89,00€ Veroton: 71,78€
Fisher Price  Little People koulubussi
Fisher-Price – Little People -koulubussi Hyppää koulubussin kyytiin, niin pääset hauskalle ajelulle Little People -hahmo Eddien ja hänen bussinkuljettajaystävänsä kanssa.Työnnä bussi liikkeelle, niin se soittaa musiikkia. Kun painat hahmoja penkkeihin, kuuluu muita ääniä.Bussin ovi avautuu ja sulkeutuu, jotta hahmot voivat nousta kyytiin ja pois. Stop-merkki avautuu ihan kuin oikeassa bussiss..
25,00€ 36,00€ Veroton: 20,16€
FISHER PRICE Mobile, Lentävät nallet
Mobile - lentävät nallet Kolme söpöä nallea pyörivät ympyrää pehmeiden valojen ja rauhallisten äänien tahdissa. Tuutulaulut, luonnonäänet ja rauhoittavat sävelmät tuudittavat lapsen uneen. Samanaikaisesti mobile heijastaa tähtien kuvia huoneen kattoon, ja siihen kuuluu kauko-ohjain. Mobilen voi kiinnittää pinnasänkyyn, yöpöydälle tai hoitopöydälle.  • Paristot: 4 x AA ja 2 x AAA (ei..
58,28€ Veroton: 47,00€
Fisher Price Rainforest  3-in-1 Musical Puuhamatto
Iloiset eläinystävät ja musiikkia soittava leijona viihdyttävät ja leikittävät puuhamatolla makoilevaa lasta. Pakkaus sisältää pehmustetun puuhamaton, kaksi kaarta, viisi irrotettavaa lelua ja soittorasian. Tuote toimii 2 x AA-paristolla, eivät sisälly pakkaukseen. Suositusikä 0 kk+   ..
55,80€ Veroton: 45,00€
FISHER-PRICE 2-1 kävelytuki ja nukke-vaunut
MUSIIKKI LELU!!! ..
45,00€ Veroton: 36,29€