LUMILAUTAILUKYPÄRÄ

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
Alpina Grap laskettelukypärä
Alpina Grap laskettelukypäräMyyntimenestysmalli jo usean vuoden ajan, nyt uusilla väreillä!Ilmastoitu ja hyvin suojaava kypärä, jossa irroitettava ja pestävä sisus.Valmistettu SaksassaPehmustettu ja lämmittävä niskakappaleRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätUseita testimenestyksiäIrroitettava ja pestävä sisus?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Jump JV VarioFlex laskettelukypärä
Alpina Jump JV VarioFlex laskettelukypäräAlpina malliston \'lippulaiva\' kypärä!Uuden teknologian laskettelukypärä, jossa hiihtolasit on integroitu kypärään. Lasit tummuu ja vaalenee automaattisesti keliolosuhteiden mukaan.Näkökenttä erittäin laajaKäy silmälaseja käyttävilleRun system, portaaton kiristysPortaaton ilmastoinnin säätöIrroitettavat korvaläpätVärit: MattamustaVarioflex lasit?..
217,00€ 289,00€ Veroton: 175,00€
Alpina Menga laskettelukypärä
Alpina Menga laskettelukypäräKestävä ja hyvin suojaava kypärä lasketteluun!Lämmin vuori, joka suojaa päätä kylmyydeltä ja iskuilta.Irroitettavat korvaläpät.Pehmustettu ja lämmittävä niskakappale.Turvallinen In mold-rakenne.Iskun- ja naarmunkestävä?kuorirakenne.Säädettävä solki.?Väri: Mattamusta?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Park Pro laskettelukypärä
Alpina Park Pro laskettelukypäräKYPÄRÄ JOSTA LÖYTYY KAIKKI HYVÄT ELEMENTIT!?Kypärä käy nuorille ja myös vanhemmille! Miehille ja naisille omat värit!Tuotetiedot:- Run system, portaaton kiristys- Hardshell kuorirakenne, turvallinen- ilmastoitu?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Spam Cap laskettelukypärä
Alpina Spam Cap laskettelukypäräLipallinen Inmold-kypärä tyylikkäissä väreissä!Loistavasti suojaava kypärä, jossa pehmustettu ja lämmittävä niskakappale.IlmastoituRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätVärit: Harmaa-pinkki (matta), keltainen, ruskea-valkoinen (matta), sininen-ruskea (matta)..
69,00€ 99,00€ Veroton: 55,65€