HANSKAT JA SUKAT

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
EDEA Sormikkat
Koot ikävuosissa: S= 5-10 M= 11-15 L= 16+ ..
8,00€ 10,00€ Veroton: 6,45€

Taitoluistelu hanskat ja –sukat

Kirkkaana lauhana talvisena vapaapäivänä luonto suorastaan kutsuu kaikkia taitoluistelun harrastajia ja ammattilaisiakin kuultavalle jäälle, tekemään sitä, mistä eniten pitävät. Taitoluistelun ystävät riemuitsevat ensimmäisistä pakkaspäivistä ja nauttivat jääharrastuksestaan, joka on lääkettä sielulle ja ruumiille. Nuorimmatkin luistelijat, ammattilaisista puhumattakaan, tietävät, miten tärkeä on lämmin ja oikeanlainen vaatetus, jotta luistelusta voi nauttia. Myös pienemmillä varusteilla, kuten käsineillä ja sukilla on oma tärkeä osuutensa tässä.

Kaikki luistelijat ovat varmaan joskus kaatuessaan todenneet, miten epämiellyttävä ja kylmä kokemus jään koskettaminen on. Hanskat ovat harjoitusasun tai näytöspuvun viimeistelevä kaunis yksityiskohta, myös käsiä kylmältä suojaava elementti. Urheiluperhe.comin sivuilla esittelemme Edean harjoitushanskaita, joiden kämmenpuoli on liukumatonta materiaalia. Tällaiset käsineet sopivat myös muille urheilun harrastajille, koska puhelimen tai muiden teknisten laitteiden käsittely on niiden kanssa helpompaa.

Sukkien merkitystä taitoluistelijalle voi tuskin yliarvioida. Harrastelija tarvitsee luistintensa laatutason vuoksi paksuhkot lämpösukat. Ammattilaisille paksut sukat eivät ole tarpeen, koska ammattilais- ja puoliammattilaisluistimissa on vuori ja monikerroksinen pohja, jotka säilyttävät lämmön. Sukat ovat pieni mutta tärkeä vaatetuksen osa, joka suojaa jalat hiertymiltä, estää epämiellyttävän hajun syntymisen ja huolehtii kosteuden siirtymisen pois iholta.

Pitäkää huolta itsestänne ja saavuttakaa hyviä tuloksia yhdessä Urheiluperhe.comin kanssa!