You are here

Kontaktimuovi 45 cm kuvio kivilauta Pati-Fix

Заголовок

Otsikko:
Kontaktimuovi 45 cm kuvio kivilauta Pati-Fix
Price
0,00 €
Price without tax:
0,00 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Kontaktimuovi 45 cm kuvio kivilauta Pati-Fix

EDULLINEN! 

Itseliimautuva sisustuspaneeli on helppo kiinnittää kaikille kuiville ja tasaisille pinnoille. Tarrat on helppo kiinnittää ja sileältä pinnalta pystyy myös helposti irrottamaan, jos tulee virhe. Niillä saat helposti uudistettua suuria pintoja tai koristella pieniä alueita. Pinta kestää myös kulutusta! Todella helppo ja edullinen tapa uudistaa kodin pintoja ja kalusteita. Tee kontaktilla uusi ilme oveen, työtasoon, kirjoituspöytään, tv-tasoon, seinään, kaappiin, ikkunalautaan, jääkaappiin… sopii myös askarteluun. Anna mielikuvituksen lentää! 

Sisustusmuovia voi käyttää erilaisten kodin pintojen ja tasojen päällystämiseen ja suojaamiseen! Kokeile! Uusi ilme syntyy kätevästi ja edullisesti! 

Jotkut kutsuvat kontaktimuovia myös: d-c-fix tai tarramuovi, tarrapaneeli, muovitapetti, itseliimautuva paneeli, patifix, dcfix. 

Kontaktimuovi kivilauta Yhden suorakaiteen koko 125 mm x 21 mm ja näistä muodostuu laattakuvio. Leveys 45 cm Hinta per metri  Määrän voit valita 10 cm tarkkuudella, esim 6,7 metriä. Koko rullan pituus on 15 m. Koko rullalla on edullisempi hinta. Jos valitset 15 metriä saat edullisemmalla hinnalla yhden rullan ja 30 metriä on 2 rullaa. Huom! Kuva saattaa vääristää värejä; luonnossa tuote voi näyttää eri sävyiseltä.  Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.  Katso ohjeita! Tuotenumero: 15-6470