You are here

Kierrätysastia 18 L Sini musta tai valkoinen

Заголовок

Otsikko:
Kierrätysastia 18 L Sini musta tai valkoinen
Price
19,90
Price without tax:
16,05 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Kierrätysastia 18 L tarroilla musta tai valkoinen

Tyylikäs astia fiksuilla yksityiskohdilla kodin kierrätettävien jätteiden lajitteluun.

Kierrätysastia tuo lisätilaa jätteiden säilytykseen ja helpottaa kierrätystä. Astia sopii esille monenlaisiin kodin tiloihin kuten keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen. Kierrätysastia toimii yksin, mutta astioista on kätevä koota myös yhdistelmä useille jätelajeille vierekkäin ja/tai pinottuna. Kierrätysastia sopii mittojen puolesta moniin kaappeihin ja kaksi astiaa mahtuu päällekkäin useimpien keittiötasojen alle. Astiassa on roskapussille pidikkeet. Astian kansi pysyy auki, jolloin astiaa on helppo täyttää, kantaa ja tyhjentää.

Kun jokaiselle lajiteltavalle materiaalille on oma paikka, lajittelu on helppoa ja kivaa! Mukana tarrat eri kierrätysmateriaaleille: pakkausmuovi, kartonki, palautuspullot, metalli, lasi, paperi.

Kokoa tarpeen ja tilan mukaan – kaksi päällekkäin, monta rinnakkain.  Alimmaisen astian luukun saa auki, kun päällä on toinen astia.

Tilavuus n. 18 litraa. Korkeus 42,5 cm, leveys 20 cm, syvyys 38 cm.

Sini kierrätysastia 18 L tarroilla musta tai valkoinen Sini kierrätysastia helpottaa jätteiden säilytystä ja kierrätystä. Astia sopii moniin kodin tiloihin kuten keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen. Mittojen puolesta kierrätysastia sopii myös moniin kaappeihin, ja kaksi astiaa mahtuu päällekkäin useimpien keittiötasojen alle. Tilavuus 18 litraa Mitat noin 38,5 x 20 x 43 cm Värit: harmaa ja valko-harmaa 1 kierrätysastia / pakkaus Sini kierrätysastiassa on useita hyviä ominaisuuksia: Kätevä kantokahva, jonka avulla pystyt kuljettamaan kaksi astiaa kerralla yhdessä kädessä. Astiassa on pussin pidikkeet, joihin pussi on helppo kiinnittää. Avattavan ja auki pysyvän kannen avulla lajiteltavat materiaalit on helppo laittaa astian sisälle. Tyhjentäessä kansi pysyy paikallaan saranoista, eikä putoa. Voit pinota kierrätysastiat päällekkäin. Sini kierrätysastia on Avainlippu-tuote. Huom! Hinta sisältää yhden pakkauksen. Verkkokaupasta tilatessa voitte kirjoittaa väri- tai mallitoiveenne tilauksen loppuosassa olevaan lisätietokenttään. Mikäli tietty tuote on teille tärkeä, kannattaa ottaa yhteyttä ja varmistaa, että sitä on varastossa. Tuote saapuu lajitelmana, joten jokin tuote saattaa loppua ennen toista.