You are here

Lego City 60241 Poliisikoirayksikkö

Заголовок

Title:
Lego City 60241 Poliisikoirayksikkö
Price
12,90
Price without tax:
10,40 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego City 60241 Poliisikoirayksikkö
Poliisikoirayksikkölelu on ihanteellinen ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. 4 vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu leikkisetti on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
Mitä pakkaus sisältää? Vauhdikkaan poliisiauton, jossa on tilaa poliisille ja hänen uskolliselle poliisikoiralleen, korumyymälän, jossa on kaksi jalokiveä, ja sorkkarautaa heiluttelevan roiston, jolla on säkki saalista varten.
Lapset voivat yhdistellä LEGO® City Poliisikoirayksikkö rakennussetin (60267) hahmoja ja malleja muiden LEGO® leikkisettien kanssa muodostaakseen omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai huoneen koristeeksi.
LEGO® 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO® rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja selkeät painetut rakennusoppaat vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja askel askeleelta.
5 cm korkeassa, 9 cm pitkässä ja 5 cm leveässä lelupoliisiautossa on tilaa poliisille ja hänen koiralleen, korukaupan mitat ovat 6 cm x 4 cm x 3 cm.
Poliisikoirayksikkö-rakennussarjassa ei tarvita paristoja, joten leikki voi alkaa heti!
Lelupoliisisetti sisältää painetun rakennusoppaan. Interaktiivinen Instructions PLUS -rakennusohje auttaa aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi! Ladattavissa älylaitteisiin maksuttomassa LEGO® Life sovelluksessa.
LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä varmistaa, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego City 60241 Poliisikoirayksikkö Lapsista on hauskaa roolileikkiä arjen sankareita. Se onnistuu tällä LEGO® City Poliisikoirayksikkö setillä (60241)! Settiin sisältyy huikea lelupoliisiauto, jossa on tilaa poliisille ja hänen uskolliselle poliisikoiralleen. Mukana ovat myös korukauppa jalokivineen sekä sorkkarautaa heilutteleva roisto. Täydellinen rikostilanne pienille sankareille, joilla on vilkas mielikuvitus. Hauska poliisileikkisetti lapsille Tämä 4+-leikkisetti sisältää yksinkertaisen painetun rakennusohjeen ja erityisen aloituspalikan, joiden avulla lapset kokevat onnistumisen ylpeyttä LEGO® rakennelmistaan. Ilmainen LEGO® Life sovellus älypuhelimille ja tableteille sisältää interaktiivisen Instructions PLUS -rakennusohjeen zoomaus- ja kiertotoimintoineen. Sen avulla LEGO® rakentaminen on lasten leikkiä. LEGO® City – Jännittäviä leluja lapsille LEGO® City poliisisettien avulla lapset voivat uppoutua rajattomiin seikkailuihin ja toiminnantäyteisiin tilanteisiin, jotka voisivat tapahtua myös oikeassa elämässä. Laaja valikoima monipuolisia rakennuksia ja ajoneuvoja antaa lasten mielikuvitukselle siivet! 67 osaa. Ikäsuositus: 4+