You are here

Lego City 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö

Title

Otsikko:
Lego City 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö
Price
26,90
Price without tax
21,69 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego City 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö
Anna arjen sankarillesi toimintaa ja jännitystä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) leikkisetillä, joka sisältää laukaistavan helikopterilelun, mönkijän ja paljon muuta. Leikki alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
Vauhdikasta hupia tarjoavat laukaistava helikopteri, pelastusmönkijä ja palava putki. Mukana on kolme minihahmoa: palomieslentäjä, onnettomuusaltis työntekijä ja LEGO® City TV:stä tuttu palopäällikkö Freya McCloud.
Lapset voivat laukaista tammikuussa 2020 julkaistavan helikopterilelun ja lentäjän minihahmon ilmaan ja toteuttaa LEGO® City TV-sarjan tapahtumia palopäällikkö Freya McCloudin kanssa. Tämä setti on yhteensopiva kaikkien alkuperäisten LEGO® settien kanssa.
Etsitkö hienoja leluja 5–8-vuotiaille lapsille? Tämä palomiesleikkisetti on mahtava lahja LEGO® Cityn faneille ja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
Koottuna helikopterin korkeus on 6 cm, pituus 19 cm ja leveys 12 cm, kun taas mönkijän korkeus on 4 cm, pituus 8 cm ja leveys 4 cm.
Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® lelu toimii laukaisunarulla ja lasten mielikuvituksella. Joten avaa LEGO® palikkapussi ja sammutustyöt voivat alkaa heti!
Tämän LEGO® City rakennuslelun aloittaminen on helppoa. Sen mukana tulee yksinkertainen rakennusopas, joka auttaa uusia LEGO® rakentajia kokoamaan mallit omatoimisesti.
LEGO® Cityn palokuntatuotteet sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskojalasten suosikkihahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät omia seikkailujaan todellista elämää muistuttavissa tilanteissa.
Oletko koskaan miettinyt, miksi LEGO® palikat on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen? Siksi, että jokainen LEGO® City leikkisetti on kehitetty täyttämään alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme.
Jokainen lelu on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennuslelut täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego City 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö Mahtava rakennussarja toimintaleluista pitäville lapsille. Tämä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) sisältää laukaistavan helikopterin, joka lentää oikeasti, sekä mönkijän ja palotilanteen. Kolme hauskaa minihahmoa lasten roolileikkeihin: työntekijä, jolla on siisti hitsausmaski, palomieshelikopterin lentäjä ja LEGO® City TV-sankari palopäällikkö Freya McCloud. Mahtava rakennuslelu lapsille Jos etsit sopivaa joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaa toimintaleluista innostuville lapsille, olet löytänyt etsimäsi. Selkeillä rakennusohjeilla jopa aloitteleva LEGO® rakentaja voi sukeltaa suoraan mukaansatempaavaan ja omatoimiseen rakenna ja leiki -kokemukseen. Hauskat hahmot kutsuvat roolileikkiin, ja tammikuussa 2020 julkaistavan poliisihelikopterin voi kiskaista ilmaan! LEGO® Cityn palokuntatuotteet LEGO® City palokuntatuotteissa on laaja valikoima yksityiskohtaisia rakennuksia, realistisia ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka vievät lapset luovuutta kukkivaan mielikuvitusmaailmaan. 93 osaa. Ikäsuositus: 5+