You are here

Lego Star Wars 75300 Imperiumin TIE-hävittäjä

Заголовок

Otsikko:
Lego Star Wars 75300 Imperiumin TIE-hävittäjä
Price
47,90
Price without tax:
38,63 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Star Wars 75300 Imperiumin TIE-hävittäjä
Fanit voivat rakentaa LEGO® palikoista oman ohjuksia ampuvan versionsa ikonisesta Imperiumin TIE-hävittäjästä (75300) ja leikkiä Star Wars™ -klassikkotrilogiasta tuttuja seikkailuja tämän lelun rakennussarjan avulla.
Mukana on 2 LEGO® Star Wars™ minihahmoa: sädepistoolia kantava TIE-hävittäjän lentäjä ja sädekiväärillä varustettu iskusotilas sekä NI-L8-protokolladroidin LEGO hahmo roolileikkeihin ja seikkailuihin.
TIE-hävittäjässä on avattava ohjaamo LEGO® minihahmolle ja 2 jousitoimista asetta toimintaleikkeihin.
Rakenna ja leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä setti on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja Star Wars™ -faneille.
Setti on 17 cm korkea, 14 cm pitkä ja 15 cm leveä. Se sopii upeasti koristeeksi lapsen huoneeseen taisteluleikkien tauolla.
Etsitkö kiehtovaa rakennuslelua lapselle, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Tämä 432-osainen Star Wars™ -setti sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti ja jedimäisellä itseluottamuksella.
LEGO® Star Wars™ setit sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi leikkiä elokuvien tapahtumia, keksiä omia luovia tarinoita ja rakentaa keräiltäviä rakennusmalleja, jotka keräävät katseet myös esillä hyllyssä.
LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin – eikä Voimaa tarvita.
LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti, jotta ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Lego Star Wars 75300 Imperiumin TIE-hävittäjä Lapset pääsevät leikkimään Star Wars™ -klassikkotrilogian pahiksia Imperiumin TIE-hävittäjän (75300) upealla LEGO® palikoista rakennettavalla pienoismallilla. Se vangitsee Imperiumin laivaston ikonisen tähtihävittäjän aidot, virtaviivaiset muodot, ja siinä on avattava ohjaamo LEGO minihahmolle ja 2 jousitoimista asetta. Seikkailuntäyteisiä roolileikkejä Setti sisältää myös 2 LEGO minihahmoa: TIE-hävittäjän lentäjä sädepistooleineen ja iskusotilas sädeaseineen sekä NI-L8-protokolladroidi innostamaan hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin ja tarinoihin. Star Wars -toimintaa LEGO tyylillä LEGO Group on luonut Star Warsin ikonisten tähtihävittäjien, kulkuneuvojen, paikkojen ja hahmojen palikkaversioita vuodesta 1999. Teemasta on tullut äärimmäisen suosittu, ja se sisältää upean valikoiman lelusettejä ja parhaita lahjaideoita kaikenikäisille lapsille ja faneille. 432 osaa. Ikäsuositus: 8+