You are here

Oppi & Ilo ihminen palapeli & kirja

Заголовок

Title:
Oppi & Ilo ihminen palapeli & kirja
Price
17,50 €
Price without tax:
14,11 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Oppi & Ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja

 

Oppi & Ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja pitää sisällään 23-sivuisen tietokirjan sekä 150 palan palapelin ja 10 palapelin päälle aseteltavaa yksityiskohtaa. Ihmiskeho ja sen toiminta on kiehtova kokonaisuus, jonka toiminta kiinnostaa lasta pienestä pitäen. Miten silmä toimii? Miksi sydän sykkii? Miten ihmisen aistit toimivat? Mitä tapahtuu ruoansulatuksessa? Kysymykset toimivat oivana lähtökohtana, kun tutustutaan ihmiskehoon ja harjoitellaan tutkimisen taitoja. Tietokirjassa on kuusiosa-aluetta: tutkimisen taidot, hengitys ja sydän, ruoansulatus, kuulo- ja näköaisti, maku- ja hajuaisti sekä tunto- ja tasapainoaisti. Jokaiseen osa-alueeseen sisältyy tarina sekä tutkimuksia. Tarinassa seikkailee Oppi&ilo Tiedeseikkailu -kirjasarjasta tutut hahmot Hoseli, Kelvin ja Pii.

Lapsi on luonnostaan utelias ja tutustuu maailmaan kysellen, tutkien ja kokeillen. Palapeli tarjoaa mahdollisuuden tutustua ihmiskehon yksityiskohtiin hauskalla tavalla. Leikin lomassa päästään nimeämään kehon osia ja yksityiskohtia. Palapelin kokoaminen mahdollistaa ihmiskehon yksityiskohtiin tutustumisen konkreettisella tavalla. Palapeliä voi tarkastella tutkimusten ohessa, jolloin kehon osien nimeäminen saa rinnalle toiminnan. Monet asiat jäävät paremmin mieleen kokemuksen kautta. Tietokirjan tarinat ja helpot tiedekokeet ruokkivat lapsen luontaista kykyä ihmetellä. Samalla omat tutkimukset tarjoavat onnistumisen elämyksiä.

Anna lapsen kokeilla ja soveltaa omia ideoitaan. Näin syntyy oivaltamisen ilo ja keksimisen riemu! Aikuisen kannattaa heittäytyä mukaan ihmettelemään lapsen kanssa. Jaettu yhteinen kokemus uuden oppimisesta ja asioiden selvittämisestä on tärkeää ja tuottaa molemminpuolista iloa. Oppi&ilo-tuotteet on suunniteltu inspiroimaan oppimista ja herättämään lapsessa kiinnostus uusia asioita kohtaan! Lapsi oppii parhaiten tutkien ja leikkien.

Oppi & Ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja Oppi&ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja tutustuttaa lapsen ihmiskehon ihmeelliseen maailmaan. Kirja ja palapeli Oma keho tutuksi Ikäsuositus: 5-99 -vuotiaille Sisältö: 150 palan palapeli, 10 palapelin päälle aseteltavaa yksityiskohtaa ja 23-sivuinen tietokirja Ikäsuositus: 5-99 -vuotiaille Pakkauksen mitat 22 x 31 x 5 cm