You are here

CCM STEP V-Stainless XS Holder +4mm Irtoteräpari

Заголовок

manufacturer: 
Otsikko:
CCM STEP V-Stainless XS Holder +4mm Irtoteräpari
Price
119,00 €
Price without tax:
95,97 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Huom. Tuotevaihtoehdolla, jolla ei näy varastosaldoa on tavallisesti normaalia pidempi toimitusaika, arviolta noin 1-2  viikkoa tilauksesta. Tarvittaessa voitte varmistaa tuotteen saatavuuden lähettämällä meille sähköpostia asiasta. Jos tilattu tuote ei ole saatavilla tai toimitusaika viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pian tilauksen jälkeen.

Asiakkaan niin halutessa, luistimet/terät voidaan teroittaa ennen tilauksen lähetystä ilman lisäkustannuksia. Huom. Verkkokauppatilauksen palautusoikeus raukeaa, jos luistimet/terät teroitetaan. Jos asiakas haluaa luistimet/terät kuitenkin teroitettavan ennen verkkokauppatilauksen lähetystä, ilmoittakaa siitä tilauksen yhteydessä "Tilausta koskevat huomautukset"-viestikentässä tai lähettäkää meille sähköpostia asiasta mahdollisimman viipymättä.

Premium-tason teräksestä valmistettu terämetalli, jossa huippuluokan liukuominaisuudet. 4mm korkeampi terä verrattuna CCM SB terämetalleihin, mahdollistaa tiukemmat käänökset. Työkaluton pikakiinnitys CCM Speedblade XS1 terärunkoon.

Height: 
287 mm
Size: 
10.5