You are here

COMP-O-STICK Cotton Eristysnauha Mailateippi Leveä Erkka 36mm X 25M

Заголовок

Otsikko:
COMP-O-STICK Cotton Eristysnauha Mailateippi Leveä Erkka 36mm X 25M
Price
8,00 €
Price without tax:
6,45 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Tavoitteena luoda Comp-o-stik ™ -kangas jääkiekkoteippi oli hyvin yksinkertainen. Sen oli oltava paras saatavilla oleva tuote rahoille. Haaste tämän yksinkertaisen tavoitteen saavuttamiseksi oli paljon vaikeampi. Olemme luoneet Comp-o-stik ™ -kiekkanauhalle tuotteen, joka ylittää kaikki muut kohtaamamme tuotteet. Kulmien leikkaamisen sijaan sijoitamme rahamme sinne, missä suumme toimittaa sinun tarpeisiisi vastaavan jääkiekkoteipin. Jotkut Comp-o-stik ™ -kankaalla varustetun teipin pääominaisuuksista ovat;
Kestävä kangaspohja, joka on valmistettu luonnon ja synteettisten kuitujen sekoituksesta
Värisovitettu liimajärjestelmä, joka on optimoitu komposiitti- ja puupuikkoihin
Kestävä kangaspohja on vahva sekoitus luonnollisia ja synteettisiä kuituja. Yhdessä ne tarjoavat erinomaisen kulutuskestävyyden verrattuna perinteisiin puuvillanauhoihin. Tämä kangasrakenne takaa myös nauhan, joka kestää pelin rangaistusta.

Comp-o-stik ™ on erittäin kosteutta kestävä. Veden imeytyminen kankaalla on vaikuttava tekijä lumikertymässä jääkiekkoteippiä ja sauvan liimautumista. Jotkut pelaajat ovat turvautuneet voimistamaan nauhaa estääkseen lumi- ja vesiongelmat. Comp-o-stik ™ jääkiekkoteippi vähentää merkittävästi veden imeytymistä ja lumen kertymistä terään ilman vahaa. Nauha kestää kauemmin ja se säästää aikaa kepin valmistelussa. Jos haluat silti vahaa, Comp-o-stik ™ toimii myös saman vahan kanssa, jota jo käytät.

Mitä eroa väriaine tekee - valkoinen teippi, joka on valkoinen, ja musta, joka on musta. Valkoinen teipimme tarjoaa puhtaamman ja kirkkaamman ulkonäön kuin valkaisemattomasta puuvillasta tehdyt nauhat. Musta teipimme on valmistettu kankaasta, joka on värjätty mustaksi erityisellä värjäysprosessilla, joka antaa sille todellisen "mustan mustan" ulkonäön, joka ei haalistu tai valkaistu käytön aikana. Laadukkaat tuotteet ovat aina etusijalla Pohjois-Amerikan teipillä.

hockey_equipment_color: 
Black