You are here

Toys for newborns and babies

Lapset tutustuvat ympäröivään maailmaan lelujen avulla. Lelut auttavat pikkulapsia hankkimaan uusia taitoja, kehittämään uusia kykyjä ja kannustamaan heitä toimimaan. Ensilelut on ennen kaikkea soittolelut, helistimet ja purulelut. Esimerkiksi pururengas Sophie la Girafe, joka on niin suosittu ympäri maailmaa, on voittanut miljoonien vauvojen ja heidän äitiensä maailmanlaajuisen rakkauden ja luottamuksen.

Verkkokaupassamme urheiluperhe.com on ensilelut-yrityksiä, kuten Fischer-Price, Lamaze, Little Dutch, Kaloo, Little Tikes ja monia muita valmistajia.

On erittäin tärkeää   lapsellesi ikään sopivia leluja. Sitten lelu on sekä mielenkiintoinen että myös hyödyllinen kehityksessä. On täysin normaalia, että lelut, jotka vangitsevat kahden kuukauden ikäisen vauvan, eivät kiinnosta taaperoikäisiä lapsia.

Vastasyntynyt vauva leikkii helistimillä makaamalla kehittyvällä matolla. Pehmeät, turvalliset lelut ja soittolelut houkuttelevat vauvan silmät ja korvat. Kun vauva kasvaa ja alkaa ryömiä ja istua alas, kuutioista ja pyramideista tulee hänen suosikkilelujaan.

Brio puuleluista on jo tullut klassikko taaperoikäisistä leluista. Esimerkiksi Brio mäyrä koira juhli äskettäin 60 -vuotispäiväänsä.

Potku ja polkulelut - voit ajaa ulkona ja sisätiloissa. Pitäisikö minun valita Plasto potkuauto vai Hape keinukoira? Jokainen vanhempi päättää itse, mikä on sopivaa hänen lapselleen. Ja urheiluperhe.com -verkkokauppamme antaa sinulle mahdollisuuden valita parhaan lelun.

Kylpylelut - vauvan kylpeminen ei tapahdu ilman niitä. Classic kylpyankka, kylpykaverit Janod tai ehkä jopa kylpylelut ajoneuvot Hencz? Mistä vauva pitää? Verkkokaupassamme urheiluperhe.com tarjoaa aina valikoiman kylpyleluja.