You are here

L.O.L. Surprise

Vuonna 2015 Isaac Larian, kuuluisien Bratz -nukkien tuottaja, antoi maailmalle kuuluisat L.O.L. Surprise -nuket, jotka ovat suosittuja ja rakastettuja kaikille tytöille ja heidän vanhemmillle. Larian on yhdistänyt lelussaan ystävällisemmän yllätyksen käsitteen, jännittävän avautumisen ja muodikkaan mielenkiintoisen nuken, kuten Barbie.

Ensimmäiset L.O.L.Surprise -pallot oli myyty loppuun nopeasti, joten tavarat eivät edes riittäneet kaikille. Lisäksi lapset itse mainostivat leluja - avasivat L.O.L. Yllätys palloja sosiaalisissa verkostoissa youtube, facebook ja instagramm puhuivat puolestaan.

               Pikku L.O.L. lils sisaret, heidän vanhemmat sisarensa ja L.O.L. Yllätys Pojat, sitten oli L.O.L. Surprise lemmikkieläimiä, elektronisia ja pörröisiä hahmoja.

Isot L.O.L. reput, L.O.L. Pop up Stores säilytys boksit, . L.O.L. lelut luotiin kokonaisina sarjoina ja kokoelmina, ja lapset halusivat ja pyysivät yhä uudelleen vanhempiaan ostamaan lisää.

Pian siellä oli valtava L.O.L. talo, jossa on monia huoneita ja tarvikkeita, huonekalusettejä nukkeineen ja jopa L.O.L. Surprise Chalet talvimökki, joista on tullut upeita joululahjoja.

Pysähtymättä pieniin nukkeihin, MGA Intertament alkoi tuottaa L.O.L. -nukkeja. Barbien tyypin mukaan - kauniita muodikkaita nukkeja eri sarjan lisävarusteilla.

Urheiluperheen -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman L.O.L. Surprise -leluja. Pienistä L.O.L. palloista suuriin L.O.L. Surprise leikkisarjoihin, kuten L.O.L. Bigger Surpsie, L.O.L. Surprise Lentokone, L.O.L. OMG nuket jne.