You are here

Dolls

                   Nuket ja koti-leikit ovat koko maailma jokaiselle tyt√∂lle. Nukkejen avulla voit leikki√§ mit√§ tahansa el√§m√§ntilannetta, voit kokeilla √§idin roolia - nuken uimista, nuken kuljettamista rattaissa, ruokintaa.

Pienet lapset rakastavat leikkiä niin kutsuttujen klassisten nukkien kanssa, jotka ovat peräisin Baby Bornilta ja Baby Annabellelta.

                   Baby Bornista tuli maailman ensimm√§inen ihmis-n√§koinen nukke. Ensimm√§ist√§ kertaa saksalainen Zapf Creation valmisti rakastetun vauvanuken Baby Born vuonna 1991, ja sen j√§lkeen miljoonat tyt√∂t ymp√§ri maailmaa leikkiv√§t ja rakastavat Baby Born -nukkeja.  Baby Born on klassinen nukke, jonka pituus on 43 cm - melkein kuin oikealla vauvalla. Baby Born on valmistettu muovista, joten voit kylpe√§ sit√§. Nuken k√§det ja jalat liikkuvat, kaikki n√§m√§ ominaisuudet ovat niin v√§ltt√§m√§tt√∂mi√§ realistiseen leikkiin.  Voi, kyll√§, unohdimme kokonaan, Baby Born -nukke voi juoda vett√§  tai sit√§ voi  ruokkia erityisell√§ puurolla pussista, ja sitten nukke k√§y potalla.

                      Baby Born -mallistossa on vauvanukkejen lis√§ksi my√∂s Baby Born -poika-veli ja Baby Born Iso Sisko, heill√§ on hiuksia p√§√§ss√§√§n ja suurempi koko. He ovat enemm√§n taaperoik√§isi√§ kuin vauvoja. Baby Born -valikoimaan kuuluu my√∂s nuken s√§ngyt, nukke-vaunut, nuken sy√∂tt√∂-ty√∂lit- kaikki Zapf Creationin tuottamia. My√∂s t√§m√§n valmistajan valikoimassa on laaja valikoima vaatteita nukeille kaikkiin vuodenaikoihin ja jopa vaippoja. Baby Born -vaipat kiinnett√§√§n erityisell√§ uudelleenk√§ytett√§v√§ll√§ tarranauhalla, jonka avulla vaippa voidaan irrottaa ja laittaa p√§√§lle monta kertaa! Lue lis√§√§ Baby Born -valikoimasta verkkosivuiltamme!

Maailman toiseksi suosituin, yhtä ihana nukke, Baby Annabelle, kuuluu myös Zapf Creationiin. Ne olivat valmistuneet kymmenen vuden ensimmäisen Baby Born -nuken julkaisun jälkeen ja voittivat heti tytöille vuoden lelun kunnia -aseman. Tämä oli vuonna 2000. Baby Annabelle -nuket muistuttavat myös pikkulapsia, mutta toisin kuin Baby Born, niissä on pehmeä vartalo. Toisaalta tällaista nukkea ei voi kylpeä, mutta toisaalta sillä on realistisempia muotoja juuri sen pehmeän vartalon vuoksi.

Baby Annabelle oli ensimm√§inen interaktiivinen nukke. Nuken sis√§ll√§ on 2 paristoa. Vauva Annabelle voi itke√§, nauraa ja jopa hikkailla. Jos annat sille tutin ja ravistat sit√§ syliss√§, Baby Annabelle alkaa itkem√§√§n ja nukahtaa silm√§t kiinni. Jos annat Baby Annabelle -nukelle juomapullon, nukke k√§y potalla, sinun pit√§√§ vain painaa navan painiketta! Ja nukke osaa my√∂s itke√§ t√§ytettyn√§ vedell√§. Tietysti Baby Annabellella on oma s√§nky, rattaat, sy√∂tt√∂tuoli ja monia muita tarvikkeita mit√§ tarvitsee pikku vauvalle. 

Vanhemmat tytöt rakastavat leikkiä muotinukeilla, kuten Barbie, L.O.L. OMG Monster High. Nämä nuket ovat tietysti niin kauniita ja niissä on monia muodikasta vaatteita ja asusteita. Barbiella on laaja sarjan vakioiman. Barbie -leikkisarjat sisältävät nuken ja huonekalun tai lisävarusteen. Esimerkiksi sarja, jossa on suihku, josta kaadetaan vettä, tai keittiö, jossa on sekä astioita että miniruokaa. Barbie -kokoelma sisältää myös Barbie taloja, huviloita ja paljoin muita mielenkiintoisia leluja.