You are here

CCM S20 Tacks 9350 YOUTH Hockey Skates

CCM S20 Tacks 9350 YOUTH Хоккейные Коньки

Title

manufacturer: 
Title:
CCM S20 Tacks 9350 YOUTH Hockey Skates
Price
49,90
Price without tax
40,24 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Asiakkaan niin halutessa, luistimet voidaan teroittaa ennen tilauksen lähetystä ilman lisäkustannuksia. Huom. Verkkokauppatilauksen palautusoikeus raukeaa, jos luistimet teroitetaan. Jos asiakas haluaa luistimet kuitenkin teroitettavan ennen verkkokauppatilauksen lähetystä, ilmoittakaa siitä tilauksen yhteydessä "Tilausta koskevat huomautukset"-viestikentässä tai lähettäkää meille sähköpostia asiasta mahdollisimman viipymättä.

CCM Super Tacks 9350 Youth Hockey Skates on loistava vaihtoehto nuorille jääkiekkoilijoille, jotka vielä kehittävät peliä. Rakennettu vahvistetuista ruiskutetuista materiaaleista neljännespaketissa, 9380 Youth Hockey Skate tarjoaa erinomaisen suojan ja juuri oikean jäykkyyden. Tämä antaa nuoremmille pelaajille mahdollisuuden hioa luistelutaitojaan huolimatta epämukavuudesta!

Mikrokuituliina vuori 9350 Youth Hockey Skate -mallissa on mukava, kestävä ja auttaa kuivattamaan luistimet nopeammin, kun niitä ei käytetä.

5 mm: n huopakieleke, jossa on vahvistuskerrokset, lisää uuden mukavuus- ja suojakerroksen monenlaisilta iskuilta, kuten taivutetuilta laukauksilta tai keppujen lyönneiltä.

Lopuksi, 9350 Youth Hockey Skate käyttää CCM: n SpeedBlade-pidikettä ja juoksijoita. Pidikkeen takaosa on hieman kohonnut suuremman hyökkäyskulman ja paremman suoranopeuden saavuttamiseksi.

CCM Super Tacks 9350 Youth Hockey Skates tarjoaa parhaan istuvuuden pienille jaloille!

Size: 
10 D
hockey_equipment_age: 
Yth