You are here

Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla

Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla
Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla
Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla
Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla

Title

Title:
Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla
Price
29,90
Price without tax
24,11 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Jurassic 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla
Siisti kaksitaso, raptorit, maastoauto ja paljon muuta. Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla (75942) -lelusetti tarjoaa nuorille seikkailijoille hauskan tavan rakentaa ja leikkiä LEGO® Jurassic World toimintaa.
Kaksitason runko on aloituspalikka, josta rakentaminen on helppo aloittaa. Ketju on pelastustehtäviä varten. Lapset saavat uppoutua roolileikkiin ja jännittäviin seikkailuihin kahdella Jurassic World -minihahmolla – Owen Gradyllä ja Sinjin Prescottilla.
Mukana eri asentoihin käännettävä Velociraptor, tähystyspaikka puunlatvassa, dinopesä Delta-poikaselle sekä paljon tarvikkeita, kuten aarrekartta, dinomuna ja kaksi timanttia luoviin leikkihetkiin.
LEGO® setti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. 101-osainen aloitussarja on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille lapsille.
Kaksitaso on 6 cm korkea, 18 cm pitkä ja 16 cm leveä rakennuslelu, joten se sopii hyvin laukkuun muiden rakennelmien, raptorien ja LEGO® Jurassic World minihahmojen kanssa, jotta lapset viihtyvät matkalla.
Paristoja ei tarvita! Tämä alle kouluikäisille suunnattu rakennuslelu toimii lasten mielikuvituksen voimalla. Lasten luovuus kehittyy rakentaessa, ja hauskojen seikkailujen määrä on rajaton.
Ajattelitko ostaa tämän Jurassic World -rakennussarjan jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut, vaiheittaiset ohjeet, joilla myös uudet LEGO rakentajat voivat ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin ja päästä heti alkuun.
Rakennettavat LEGO® 4+ lelut tutustuttavat pienet lapset laajaan maailmaan, joka on täynnä lasten elokuvasuosikkeja, tv-hahmoja ja arjen sankareita. Lelujen avulla lapset ymmärtävät rakennusvaiheiden merkityksen, ja heidän itseluottamuksensa kasvaa.
LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja omat laatuvaatimuksemme jo vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä dinosaurus-rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit – ja voi kestää jopa dinosaurusten hyökkäyksen!

Lego Jurassic Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla 75942 Siisti kaksitaso, raptorit, maastoauto ja paljon muuta. Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla (75942) -lelusetti tarjoaa nuorille seikkailijoille hauskan tavan rakentaa ja leikkiä LEGO® Jurassic World toimintaa. Kaksitason runko on aloituspalikka, josta rakentaminen on helppo aloittaa. Ketju on pelastustehtäviä varten. Lapset saavat uppoutua roolileikkiin ja jännittäviin seikkailuihin kahdella Jurassic World -minihahmolla – Owen Gradyllä ja Sinjin Prescottilla. Mukana eri asentoihin käännettävä Velociraptor, tähystyspaikka puunlatvassa, dinopesä Delta-poikaselle sekä paljon tarvikkeita, kuten aarrekartta, dinomuna ja kaksi timanttia luoviin leikkihetkiin. LEGO® setti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. 101-osainen aloitussarja on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille lapsille. Kaksitaso on 6 cm korkea, 18 cm pitkä ja 16 cm leveä rakennuslelu, joten se sopii hyvin laukkuun muiden rakennelmien, raptorien ja LEGO® Jurassic World minihahmojen kanssa, jotta lapset viihtyvät matkalla. Paristoja ei tarvita! Tämä alle kouluikäisille suunnattu rakennuslelu toimii lasten mielikuvituksen voimalla. Lasten luovuus kehittyy rakentaessa, ja hauskojen seikkailujen määrä on rajaton. Ikäsuositus: 4+ Palikoiden määrä: 101