You are here

Lego Mindstorms 51515 Robotti-innovaattori

Lego Mindstorms 51515 Robotti-innovaattori
Lego Mindstorms 51515 Robotti-innovaattori

Title

Title:
Lego Mindstorms 51515 Robotti-innovaattori
Price
325,00
Price without tax
262,10 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Mindstorms 51515 Robotti-innovaattori
LEGO® MINDSTORMS® Robotti-innovaattorin (51515) parissa lapset oppivat tärkeitä tiedeaineiden (STEM) taitoja. Tällä rakennussarjalla voi rakentaa, ohjelmoida ja kauko-ohjata robotteja ja muita älykkäitä luomuksia, jotka ampuvat ohjuksia, pelaavat pallolla, liikkuvat ympäriinsä ja tekevät vaikka mitä muuta!
Lapset voivat rakentaa Charlien, Trickyn, Blastin, M.V.P:n ja Gelon ja suorittaa tehtäviä Scratch-ohjelmointikieleen perustuvalla LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor sovelluksella (löydät yhteensopivien laitteiden luettelon osoitteesta LEGO.com/devicecheck).
Setti sisältää lähes 1 000 osaa, kuten älykkään Hubin, neljä M-kokoista moottoria, väri- ja etäisyysanturin sekä uskomattoman upean käyttöliittymän. Niillä lapset voivat rakentaa omia, hauskoja robottileluja ja esitellä niitä verkossa LEGO Life sovelluksessa.
Robotti-innovaattori on upea seuraavan tason haaste LEGO® BOOST faneille ja LEGO rakentamisesta ja robottileikeistä pitäville lapsille. Se on myös hieno lahja 10 vuotta täyttäneille lapsille vaikkapa syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
Blast on 36 cm korkea, ja Gelo on puolestaan 24 cm pitkä. Tämän setin Powered Up -osat ovat yhteensopivia myös LEGO® BOOST Luovan työkalupakin (17101) ja Droidikomentajan (75253) sekä muiden settien kanssa.
Tämän upean lelun mukana on helposti paikalleen asennettava ladattava akku, joten uusia paristoja ei tarvitse alkaa etsiä juuri silloin, kun olisi aika aloittaa leikit.
Lasten ilmainen LEGO® MINDSTORMS® Robotti Inventor ohjelmointisovellus sisältää käyttöliittymän, joka perustuu Scratch-ohjelmointikieleen, digitaalisia rakennusohjeita, yli 50 tehtävää sekä Python-tuen edistyneemmille ohjelmoijille.
LEGO® MINDSTORMS® innostaa kaikenikäiset LEGO keksijät rakentamaan, ohjelmoimaan ja ohjaamaan interaktiivisia robottileluja ja muita luomuksia, jotka on rakennettu palikoista, moottoreista, antureista ja älykkäistä hubeista. Luomukset voi esitellä MINDSTORMS-yhteisössä.
LEGO® rakennuspalikat ovattäyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta ne täyttävät vaativat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että nämä elektroniikkalelut eivät hajoa kesken tehtävän.
Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Lego Mindstorms 51515 Robotti-innovaattori Astu ohjelmoitavien ja kauko-ohjattavien robottien ja älykkäiden digitaalisten luomusten upeaan maailmaan. LEGO® MINDSTORMS® Robotti-innovaattorin (51515) parissa nuoret robottien fanit voivat rakentaa viisi ainutlaatuista moottoroitua robottia ja ajoneuvoa. Apuna voi käyttää ilmaista LEGO MINDSTORMS Robot Inventor sovellusta. Lapset voivat herättää rakentamansa robotit eloon yksi kerrallaan. Se tehdään vedä ja pudota -koodausympäristössä, joka perustuu Scratch-ohjelmointikieleen ja jossa roboteilla voi suorittaa hauskoja ja haastavia tehtäviä (yhteensopivien laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck). Pakkaus sisältää lähes 1 000 osaa, joilla lapset voivat kehittää omia teknisiä lelujaan. Niitä voi esitellä muille robottifaneille LEGO Life sovelluksessa. Vie leikkikokemus uudelle tasolle Ohjelmoitavien LEGO MINDSTORMS robottien tuoreimpien versioiden parissa lapset voivat ilmaista luovuuttaan, ja samalla he oppivat 2000-luvulla tarvittavia tärkeitä STEM-taitoja.Näissä roboteissa on mm. 5×5-LED-näytöllä ja 6-akselisella tasapainoanturilla ja kaiuttimella varustettu älykäs Hub, tehokkaat moottorit ja tarkat anturit. 949 osaa. Ikäsuositus: 10+