You are here

Schleich wheelbarrow 42290

 Schleich wheelbarrow 42290

Title

Otsikko:
Schleich wheelbarrow 42290
Price
6,50
Price without tax
5,24 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Schleich kottikärryt 42290
Tallinhoitoa maatilalla

Tilanhoitaja lastaa isot kottikärrynsä täyteen heinää viedäkseen sitä eläimilleen. Näin hän voi kuljettaa 50-100 kiloa kerralla. Hän heittää rehua telineeseen hangolla.

Talikko sopii ihanteellisesti pitkävartisille ruoka-aineksille, kuten punajuurille. Täydellinen tapa laittaa ne kaukaloon. Talikon käyttäminen vaatii paljon taitoa ja oikean menetelmän. Oikeakätiset ihmiset pitävät vasenta kättä yleensä kehoaan vasten, jotta he saavat enemmän vipuvoimaa vahvemmalle kädelleen. Kun tilanhoitaja on tehnyt työnsä, hän järjestää joskus huvitukseksi kottikärrykilpailuja maatilan pihapiirissä. Lajissa itse asiassa kilpaillaan myös maailmanmestaruudesta joka kesä Saksissa, Saksassa.

Hauska fakta

Heinähangossa on kolme piikkiä. Lantatalikossa on yksi piikki enemmän.

Schleich 73527 kottikärryt Tallinhoitoa maatilalla Tilanhoitaja lastaa isot kottikärrynsä täyteen heinää viedäkseen sitä eläimilleen. Näin hän voi kuljettaa 50-100 kiloa kerralla. Hän heittää rehua telineeseen hangolla. Talikko sopii ihanteellisesti pitkävartisille ruoka-aineksille, kuten punajuurille. Täydellinen tapa laittaa ne kaukaloon. Talikon käyttäminen vaatii paljon taitoa ja oikean menetelmän. Oikeakätiset ihmiset pitävät vasenta kättä yleensä kehoaan vasten, jotta he saavat enemmän vipuvoimaa vahvemmalle kädelleen. Kun tilanhoitaja on tehnyt työnsä, hän järjestää joskus huvitukseksi kottikärrykilpailuja maatilan pihapiirissä. Lajissa itse asiassa kilpaillaan myös maailmanmestaruudesta joka kesä Saksissa, Saksassa. Hauska fakta Heinähangossa on kolme piikkiä. Lantatalikossa on yksi piikki enemmän.