You are here

Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä

Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä
Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä
Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä

Title

Otsikko:
Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä
Price
28,90
Price without tax
23,31 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä
Mukana on kolme LEGO® Cityn minihahmoa: kaksi palomiestä ja grillin kokki.
Sisältää paloautolelun, jossa on ohjaamo minihahmoille, kääntyvä perä, ensimmäistä kertaa tammikuussa 2019 lanseerattava suunnattava pumppu vesisuihkutoiminnolla ja kaksi säilytyslokeroa, sekä moottoripyörän.
Sisältää myös hampurilaisravintolan, jossa on purilaiskyltti ja avattava palveluluukku, sekä roskapöntön.
Tarvikkeina on ensimmäistä kertaa tammikuussa 2019 lanseerattava palokirves, kaksi kypärää, joissa on avattavat visiirit, happisäiliö, roskapönttö, moottoripyöräkypärä, pieni palosammutin ja viisi rakennettavaa tulielementtiä.
Nosta yksi liekki tai kaikki liekit purilaiskyltin ja roskapöntön päälle ja sammuta pieni tulipalo tai taistele raivoisaa tulimyrskyä vastaan!
Käännä paloauton perää ja purista vesipumpun palkeita, jotta vesielementit lentävät, ja kaada liekit.
Purilaisbaari ja kyltti: korkeus 17 cm, pituus 12 cm ja leveys 6 cm.
Paloauto, kun vesipumppu on vedetty sisään, on yli 8 cm korkea, 15 cm pitkä ja 6 cm leveä.
Uutuus tammikuu 2019!

Lego City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä Pelasta purilaiset! LEGO® Cityn purilaisbaarin kyltti on tulessa, ja omistaja tarvitsee apuasi. Kiinnitä happipullo selkääsi, hyppää paloautoon ja aja purilaisbaarin luo. Palomieskaverisi kiitää paikalle edeltä moottoripyörällä. Kun saavut paikalle, suuntaa letku tuleen ja ala sammuttaa paloa. Onnistutko sammuttamaan palon, ennen kuin purilaisbaari palaa maan tasalle? Muista sammuttaa myös palava roskakori! Suojele paikallista purilaispaikkaa hienon LEGO® City 60214 Purilaispaikan sammutustehtävä -setin avulla. Siinä on purilaispaikka ja kyltti sekä kaatuvia tulielementtejä, palveluluukun liukuikkuna ja roskapönttö. Tässä hauskassa setissä on myös paloauto, jossa on ohjaamo minihahmolle, kaksi säilytyslokeroa, kääntyvä takaosa ja ensimmäistä kertaa tammikuussa 2019 lanseerattava suunnattava pumppu, jossa on ”vesisuihkutoiminto”. Mukana on myös moottoripyörä, jossa on tilaa palosammuttimelle, sekä ensimmäistä kertaa tammikuussa 2019 lanseerattava palokirves ja kolme minihahmoa. 327 osaa. Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille.