You are here

Lego City 60244 Poliisihelikopterin kuljetus

Lego City 60244 Poliisihelikopterin kuljetus
Lego City 60244 Poliisihelikopterin kuljetus

Title

Title:
Lego City 60244 Poliisihelikopterin kuljetus
Price
46,90
Price without tax
37,82 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego City 60244 Poliisihelikopterin kuljetus
Avaa LEGO® Cityn jännittävä maailma toimintaseikkailuiden pienille faneille tällä poliisisetillä, jossa on laukaistava helikopteri, kuljetusauto ja paljon muuta. Hupi alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
Tämä poliisilelu sisältää kuljetusauton, laukaistavan helikopterin, moottoripyörän ja mönkijän. Setti sisältää myös minihahmot konstaapeli Rooky Partnurin ja rosvo Frankie Lupellin, joiden esikuvina ovat LEGO® TV-hahmot. Vauhdikas leikki voi alkaa!
Poliisihelikopteri on tammikuun 2020 uutuus, jonka lapset voivat laukaista ilmaan. Kuljetusautossa on yksityiskohtainen ohjaamo, kuljetusautoon kiinnitetty selli, tietokone ja tie-esteet – LEGO® City poliisin fanien riemuksi.
Tämä toiminnantäyteinen LEGO® City Poliisi Helikopterikuljetus (60244) rakennussarja on mahtava lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös loistava lahja lapsille, jotka eivät saa tarpeekseen leluautoista, helikoptereista, moottoripyöristä ja toimintaleluista.
Rakennettuna helikopterin kuljetusauton ja perävaunun korkeus on 9 cm, pituus 39 cm ja leveys 6 cm. Helikopterin mitat ovat 6 cm x 19 cm x 12 cm.
Paristoja ei tarvita – tämä leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
Rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Tai lataa Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, jolloin rakennusprosessi herää eloon.
LEGO® City Poliisi settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego City 60244 Poliisihelikopterin kuljetus LEGO® City Poliisi Helikopterikuljetus (60244) on fantastinen rakennussarja toimintaleluista kiinnostuneille. Se sisältää helikopterin, joka lentää oikeasti. Nuorilla lainvalvojilla on hauskaa avustaessaan konstaapeli Rooky Partnuria toimittamaan kuuluisa rosvo Frankie Lupelli takaisin telkien taakse. Jännittävä setti sisältää myös poliisihelikopterin kuljetusauton, moottoripyörän, siirrettävän sellin ja rosvojen mönkijän. Jännä poliisileikkisetti lapsille Hauskan poliisilelun mukana tulee selkeä rakennusopas ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla pienet LEGO® rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi. Instructions PLUS sisältyy älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. LEGO® City Poliisin valloittava maailma LEGO® Cityn poliisisetit tarjoavat mahtavan rakennus- ja leikkikokemuksen. Realistiset ajoneuvot, yksityiskohtaiset rakennukset ja hauskat hahmot innostavat kaikenikäiset lapset mielikuvituksellisiin, rajattomiin roolileikkeihin. 317 osaa. Ikäsuositus: 5+