You are here

Lego Creator 31102 Tulilohikäärme

Заголовок

Title:
Lego Creator 31102 Tulilohikäärme
Price
22,90 €
Price without tax:
18,47 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Creator 31102 Tulilohikäärme
Tue lasten mielikuvitusroolileikkiä jännittävällä setillä, joka sisältää kolme mallia: lohikäärmeen, sapelihammastiikerin ja skorpionin. Mahtava lahja lapsille, sillä leikit voi rakentaa aina uudella tavalla!
Kuka uskaltaa kohdata nämä olennot? Lapset pääsevät hiomaan rakennustaitojaan, kun he lentävät lohikäärmeellä, kohtaavat sapelihammastiikerin, väistävät skorpionin hyökkäyksen tai vapauttavat luovuutensa ja rakentavat mitä haluavat.
Kolme rakennusvaihtoehtoa yhdessä pakkauksessa. Rakennustaidot kehittyvät lasten kootessa Creator 3-in-1 lohikäärmeen (31102), sapelihammastiikerin tai skorpionin. Malleilla voi leikkiä erikseen tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin.
Mahtava setti on jokaisen luovan rakentajan suosikki. Punasinikeltaisen lohikäärmeen, viekkaan sapelihammastiikerin ja pelottavan skorpionin sisältävä pakkaus on mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
Seikkailuvalmiit hahmot voi asettaa eri asentoihin! Lohikäärme on yli 11cm korkea, 32 cm pitkä ja 25 cm leveä. Tämä uskomaton toimintalelu on tarpeeksi suuri huikeiden fantasiatarinoiden leikkimiseen!
Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
Avaa pakkaus, ja luova leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
Helposti seurattavien ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen rakennustehtävien parissa.
Tarjoa nuorille loputtomasti leikkimahdollisuuksia LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä huikea eläinrakennuslelu kehittää lasten luovuutta ja rakennustaitoja. Uusia tarinoita on hauska keksiä aina, kun osista rakennetaan uusi malli.
LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego Creator 31102 Tulilohikäärme Lujita lasten rakkautta mahtavia olentoja kohtaan ja kehitä lasten luovuutta LEGO® Creator 3-in-1 Lohikäärme (31102) setillä. Lapsista on mahtavaa leikkiä tällä pelottavalla, tulta syöksevällä lohikäärmelelulla, jonka pään, leuan, jalat, pyrstön, siivet ja kynnet voi asettaa eri asentoihin. Pakkaus sisältää myös avattavan aarrearkun. Vapaus rakentaa ja leikkiä LEGO® Creator 3-in-1 setti tarjoaa kolme erilaista hauskaa rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa lohikäärmeen ja muuttaa sen sitten sapelihammastiikeriksi, jolla on liikuteltavat raajat, pää ja leuka tai skorpioniksi, jolla on liikuteltavat jalat ja sakset. Tai osista voi luoda jotain täysin uutta. Tämä rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on suurenmoinen lahja lapsille. Tunnettuja malleja, jotka perustuvat fantasiaan ja todellisuuteen LEGO® Creator 3-in-1 setit sisältävät lapsille suunnattuja leluja, jotka ovat ihastuttavan yksityiskohtaisia, sopivat mitä erilaisimmista asioista kiinnostuneille ja kutsuvat mielikuvitusleikkiin. Mallit tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja kehittävät samalla luovuutta. 234 osaa. Ikäsuositus: 7+