You are here

Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa

Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa
Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa
Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa
Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa

Title

Otsikko:
Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa
Price
49,90
Price without tax
40,24 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Creator 31105 Rivitalon lelukauppa
Anna lapsille jännittävä rakennushaaste: rakennatko rivitalon lelukaupan, kakkukaupan LEGO® työpajoineen vai kukkakaupan kattoikkunoineen. Settiin kuuluu myös kaksi minihahmoa ja palikoista rakennettu lintuhahmo.
Kuinka kaupunki kasvaa? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja rakennustaitojaan pyörittämällä Creator 3-in-1 rivitalon lelukauppaa (31105), suosittua kakkukauppaa tai kukkakauppaa tai päästämällä mielikuvituksensa uusille urille.
Tämä yksityiskohtainen setti sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa, ja sen voi yhdistää muihin Creator 3-in-1 -rakennelmiin LEGO® kaduksi rajattomine mahdollisuuksineen. Lapset voivat myös rakentaa setillä jotain täysin uutta.
Setissä on kaksikerroksinen rivitalon lelukauppa yläkerran asuntoineen, palikoista rakennettu lelusotilas, junamerkki ja purkkakone, rakettilaite, leluja ja muita yksityiskohtia. Se on upea joulu- tai synttärilahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
Yksityiskohtainen ja valmiina mukaansatempaavaan leikkiin! Rivitalon lelukauppa on 20 cm korkea, 13 cm pitkä ja 10 cm leveä. Tämä rakennuslelu on suunniteltu tosi seikkailuihin ja luovaan hupiin!
Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan, mikä vahvistaa itseluottamusta.
Anna lapsille vapaat kädet leikkiä LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämän mahtavan taloleikkisetin parissa lasten luovuus ja rakennustaidot kehittyvät uusiin suuntiin. Setin rakennustehtävät innostavat keksimään uusia tarinoita.
LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego Creator 31105 rivitalon lelukauppa Hemmottele LEGO® Creator 3-in-1 fania yksityiskohtaisella rivitalon lelukaupalla (31105). Pienet rakentajat viettävät tunteja tutustumalla kaksikerroksiseen taloon, jonka yläkerrassa on asunto ja alakerrassa lelukauppa. Mukana on myös toimiva rakettilaite. Innosta luovaan rakentamiseen LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa kaksikerroksisen rivitalon lelukaupan ja muuttaa sen kakkukaupaksi, jossa on istuimet ja jonka takana on LEGO® työpaja, tai kauniiksi kukkakaupaksi kattoikkunoineen. Tai joksikin muuksi. Makea rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on loistava joulu- tai syntymäpäivälahja. Ainutlaatuiset mallit monipuolisiin leikkeihin LEGO® Creator 3-in-1 setit sisältävät yksityiskohtaisia, realistisia malleja, jotka innostavat mielikuvitusleikkiin. Lelut tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja ruokkivat kaikenikäisten lasten luovuutta. Nämä vaikuttavat, innostavat setit ovat loistavia lahjoja faneille ja lapsille. 554 osaa. Ikäsuositus: 8+