You are here

Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä

Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä
Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä
Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä

Title

Title:
Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä
Price
22,50
Price without tax
18,15 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä
LEGO® Creator 3in1 Supermoottoripyörä (31114) innostaa loputonta luovaa rakentamista. Yhdessä lelusetissä on 3 mallia: moderni moottoripyörä, klassinen moottoripyörä ja futuristinen leijuva moottoripyörä.
Kekseliäille lapsille on tarjolla paljon jännittäviä seikkailuja. He voivat järjestää vauhdikkaita ratakisoja modernilla tai klassisella LEGO® moottoripyörällä tai lentää leijuvalla moottoripyörällä.
Moottoripyörälelusetti on hieno yllätyspalkinto 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat lelumoottoripyöriä ja luovaa rakentamista.
Supermoottoripyörä on 11 cm korkea, 19 cm pitkä ja 6 cm leveä – juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan ystävän luo.
Supermoottoripyörässä on liikkuva ohjaustanko, toimiva jousitus ja jalka. Klassikkomoottoripyörässäkin on jalka, jotta lapset voivat asettaa sen ylpeänä esille.
Tässä vaikuttavassa setissä on lapsille 3 erilaista vaihtoehtoa rakennustaitojen viilaamiseen. Lapset saavat rakentaa ajoneuvoja, joilla he voivat leikkiä sellaisenaan, tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin entistä hauskempiin leikkeihin.
Pidä silmäsi auki, sillä tammikuu 2021 tuo tullessaan muitakin LEGO® Creator 3in1 uutuussettejä: Kyberlennokki (31111), Villi leijona (31112), Kilpa-autojen kuljetusauto (31113) ja Surffaajan rantahuvila (31118).
LEGO® Creator 3in1 settien parissa lapset voivat nauttia loputtomista mielikuvitusleikeistä, kun he keksivät vauhdikkaita tarinoita setin 3 erilaisen ja värikkään mallin kanssa.
LEGO® rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti.
LEGO® rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Lego Creator 31114 Supermoottoripyörä Yllätä upeista moottoripyöristä ja luovasta rakentamisesta pitävät lapset vaikuttavalla LEGO® Creator 3in1 Supermoottoripyörällä (31114). Lapset järjestävät innolla jänniä kisoja modernilla moottoripyörälelulla, jossa on kääntyvä ohjaustanko, toimiva jousitus ja jalka. Parhaita leluja mielikuvitusleikkeihin Lapset voivat nauttia 3 erilaisesta rakennus- ja leikkikokemuksesta tämän LEGO Creator 3in1 setin parissa. He voivat rakentaa modernin supermoottoripyörän ja rakentaa osista sitten jalalla varustetun klassikkomoottoripyörän, lentoseikkailujen futuristisen leijuvan moottoripyörän tai keksiä jotain aivan uutta. Upea rakennuslelujen kokoelma LEGO Creator 3in1 settien 3 erilaista mallia avaavat loputtomien mahdollisuuksien maailman! LEGO rakentajista on hauska rakentaa aina uudestaan! Creator 3in1 saa lasten mielikuvituksen lentoon ja tuntikausiksi viihdyttäviin leikkeihin suurella mallivalikoimalla, johon kuuluu hienoja autoja, pelottavia olentoja ja yksityiskohtaisia rakennuksia. 236 osaa. Ikäsuositus: 8+