You are here

Lego Creator 31118 Surffaajan rantahuvila

Заголовок

Title:
Lego Creator 31118 Surffaajan rantahuvila
Price
54,90
Price without tax:
44,27 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Creator 31118 Surffaajan rantahuvila
LEGO® Creator 3in1 Surffaajan rantahuvila (31118) rakennussarja saa lapset tuntikausiksi pauloihinsa. Yhdessä setissä on 3 mallia: surffimökki, majakka ja talo uima-altaineen.
Tässä LEGO® lelusetissä on myös mies- ja naisminihahmo, jotka lapset voivat ottaa mukaan hauskoihin rantaseikkailuihinsa.
Surffimökissä on 2 saranoitua kerrosta, joten sen voi taittaa auki erilaisiin leikkeihin. Mukana on 3 palikoista rakennettavaa merieläintä – delfiini, merikilpikonna ja merikilpikonnan poikanen.
Majakkalelussa on pieni vene ja rausku. Kaksikerroksisessa talossa on surffilautoja ja palikoista rakennettava uima-allas.
Tämä 564-osainen LEGO® Creator 3in1 lelusetti on palkitseva rakennuselämys 8 vuotta täyttäneille LEGO faneille. Se on loistava syntymäpäivä- tai joululahja.
LEGO® rantatalo on 19 cm korkea, 17 cm leveä ja 15 cm syvä – loistavan kokoinen leikkeihin tai koristamaan makuuhuonetta.
Pidä silmäsi auki, sillä tammikuu 2021 tuo tullessaan muitakin LEGO® Creator 3in1 uutuussettejä: Kyberlennokki (31111), Villi leijona (31112), Kilpa-autojen kuljetusauto (31113) ja Supermoottoripyörä (31114).
LEGO® Creator 3in1 settien parissa lapset voivat nauttia parhaista mielikuvitusleikeistä, kun he keksivät vauhdikkaita tarinoita setin 3 erilaisella mallilla.
LEGO® rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti.
LEGO® rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Lego Creator 31118 Surffaajan rantahuvila Lapsista on hauska surffata rantavedessä ja leikkiä merieläinten kanssa tämän kekseliään LEGO® Creator 3in1 Surffaajan rantahuvilan (31118) parissa. Lapsilla on kaikki tarvittava jännittäviin tarinoihin: 2-kerroksinen rantamökki, jonka saa auki saranoilla, 2 minihahmoa ja 3 palikoista rakennettavaa merieläintä – delfiini, merikilpikonna ja kilpikonnanpoikanen. 3-in-1-lelut saavat lapset täyteen intoa Lapsista on hauska rakentaa 3 hauskaa mallia tämän LEGO Creator 3in1 setin osista. He voivat rakentaa Surffaajan rantahuvilan, rakentaa sen osista majakan ja muuttaa sen taloksi ja uima-altaaksi tai keksiä palikoista jotain ihan uutta. Parhaat lahjat lasten mielikuvitukselle LEGO Creator 3in1 rakennussarjat kutsuvat luoviin leikkeihin 3 erilaisella mallilla! Leikkivaihtoehdot eivät lopu koskaan, koska mallin voi purkaa ja rakentaa uusiksi joksikin muuksi, kun siltä tuntuu. Upeassa 3in1-settien valikoimassa on vara valita: se sisältää eläimiä, autoja ja safaripuumajoja. 564 osaa. Ikäsuositus: 8+