You are here

Lego Duplo 10900 Poliisimoottoripyörä

Lego Duplo 10900 Poliisimoottoripyörä

Title

Title:
Lego Duplo 10900 Poliisimoottoripyörä
Price
11,90
Price without tax
9,60 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Duplo 10900 Poliisimoottoripyörä
Mukana on LEGO® DUPLO® poliisihahmo.
Sisältä poliisimoottoripyörälelun ja poliisin kopin, jossa on avattava ikkuna.
Sisältää myös käännettävän seis/aja-kyltin.
Leiki loputtomasti hauskoja poliisileikkejä, kun alle kouluikäinen lapsesi ajaa poliisimoottoripyörällä ympäriinsä etsien apua tarvitsevia ihmisiä!
Kannusta kielitaidon kehittymistä ja mielikuvitusleikkejä, kun lapsi oppii leikkimällä poliisin pelastustehtäviä ja liikenteenohjaustilanteita.
Tämä lasten poliisilelu sopii erinomaisesti lahjaksi alle kouluikäisille lapsille.
LEGO® DUPLO® tuotteet on helppo rakentaa, ja ne on suunniteltu erityisesti turvallisiksi ja sopiviksi lasten pienille käsille.
Voit kerätä useita LEGO® DUPLO® Kaupunki tuotteita ja leikkiä lapselle hänen omasta elämästään tuttuja juttuja tunnistettavassa DUPLO maailmassa.
Yhdistä 10902 Poliisiaseman kanssa, niin voit leikkiä enemmän hauskoja poliisileikkejä.
Poliisimoottoripyörä on yli 5 cm korkea, 9 cm pitkä ja 4 cm leveä.
Poliisin koppi on yli 10 cm korkea, 6 cm pitkä ja 3 cm leveä.

LEGO Duplo 10900 Poliisimoottoripyörä Leiki oikeasta elämästä tuttuja tilanteita LEGO® DUPLO® Kaupunki: tunnistettavalla maailmalla, johon kuuluu nykyaikaisia DUPLO hahmoja. Taaperoista on hauska kiitää kaupungin halki Poliisimoottoripyörällä! Auta heitä ymmärtämään arkisia tilanteita, kun DUPLO poliisihahmo käyttää seis- ja aja-merkkejä vilkkaan liikenteen ohjaamiseen, ja anna hänen sitten levätä poliisikioskilla, ennen kuin hän kiipeää takaisin poliisimoottoripyörän selkään ja suuntaa seuraavaa tehtäväänsä kohti. Tämä poliisilelu on helppo rakentaa, ja se auttaa kehittämään hienomotorisia taitoja. 8 osaa Ikäsuositus yli 2-vuotiaille