You are here

Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna

Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna
Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna
Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna

Title

Title:
Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna
Price
29,90
Price without tax
24,11 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna
Vie taaperot vedenalaiseen maailmaan, jonka on täynnä hauskoja yksityiskohtia. Suuntaa roolileikkeihin ja seikkailuihin Disneyn Pienen merenneidon Arielin ja Pärskyn kanssa. Innostavaa tekemistä niin merenneidoille kuin ihmislapsillekin!
Lasten rakastamat elokuvahahmot Ariel ja Pärsky tukevat taaperon tunnetaitojen kehitystä. Leikkikenttä on pullollaan roolileikkeihin innostavia ominaisuuksia ja tarvikkeita.
Hienomotoriset taidot ja luova ajattelu kehittyvät lasten kieputtaessa Arielia ja Pärskyä karusellissa, leikkiessä liukumäessä, soittaessa leikkiksylofonilla ja avatessa uponneen aarrearkun!
Monipuolinen taaperoille suunnattu lelusetti sisältää osia, joita pienten käsien on helppo poimia ja käsitellä. Mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
LEGO® DUPLO® │ Arielin vedenalainen linna (10922) on 28 cm korkea, 20 cm leveä ja 13 cm syvä. Hauskat mielikuvitusleikit yltyvät, kun yhdistät mallin muihin DUPLO-lelusetteihin.
Paristoja ei tarvita. Hauskat leikit voi aloittaa heti. Leikki innostaa ja viihdyttää pieniä lapsia. Hauskuuden lähteenä on yksinomaan lasten rajaton mielikuvitus, joten nämä leikit tukevat lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla.
Selkeiden ohjeiden ansiosta vanhempien ja hoitajien on helppo jakaa rakentamisen ilo taaperon kanssa. Setin osat voi koota lukemattomilla eri tavoilla upouusien leikkien ympäristöksi.
LEGO® DUPLO® │ Disney-lelusetit on suunniteltu innostamaan alle kouluikäisiä tutuissa ympäristöissä seikkailevilla suositulla elokuvahahmoilla. Niiden parissa myös vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa lapsen kehityksen tärkeät hetket.
LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa ja analysoi LEGO® DUPLO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pienen rakentajan DUPLO-lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego Duplo 10922 Arielin vedenalainen linna LEGO® DUPLO® │ Disney Arielin vedenalainen linna (10922) on innostava lelusetti, jonka parissa lapset viihtyvät. Loputtomat roolileikit hauskoja toimintoja sisältävällä merenneidon leikkikentällä kehittävät sosiaalisia ja tunnetaitoja. Kehittäviä leikkejä Disneyn Pienen merenneidon kanssa Mukana suositun lastenelokuvan hahmot Ariel ja Pärsky. Monipuolinen lelu innostaa mielikuvituksellisiin roolileikkeihin ja tukee lapsen kehitystä. Arielin ja Pärskyn pyörittäminen karusellissa kehittää taaperon hienomotorisia taitoja. Leikkikentällä on myös hulvaton liukumäki, ksylofoni leikkimusisointiin sekä uponnut aarrearkku, jonka voi avata. Lasten suosikkihahmot iki-ihanassa ympäristössä LEGO® DUPLO® │ Disney rakennuslelut tuttuine hahmoineen, suosikkipaikkoineen ja hauskoine toimintoineen tarjoavat taaperoille täydellisen tilaisuuden leikin varjolla oppimiseen. Samalla vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa pienen Disney-faninsa kehityksen tärkeät hetket. 35 osaa. Ikäsuositus: 2+