You are here

Lego Duplo 10928 Leipomo

Заголовок

Title:
Lego Duplo 10928 Leipomo
Price
39,90
Price without tax:
32,18 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Duplo 10928 Leipomo
Taaperoiden hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun he rakentavat leipomoleikkisetin uusiin leikkeihin. Lapset kokkaavat ja tarjoilevat ruokaa kahvilassa, ja toimittavat sitten kuppikakkuja jakeluautolla!
Pojista ja tytöistä on hienoa leikkiä kekseliäitä tarinoita tällä LEGO® DUPLO® leipomolla, jossa on kahvila ja jakeluauto. Tämä 2 vuotta täyttäneille lapsille sopiva lahja kutsuu roolileikkeihin koko päiväksi!
Päärakennuksen korkeus on 15 cm, pituus 19cm ja leveys 11 cm. Yhdistä tämä muunneltava leikkisetti muihin LEGO® DUPLO® setteihin laajentaaksesi lasten roolileikkiä ja oppimismahdollisuuksia entisestään.
Tämä taaperoille suunniteltu opettavainen lelu ei tarvitse paristoja. Se toimii lasten mielikuvituksella! LEGO® DUPLO® lelut ruokkivat lasten luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä opettavat käytännön taitoja.
Herkullinen hupi alkaa heti, kun pakkaus on avattu. Selkeistä ohjeista saa ideoita ja inspiraatiota, joilla vanhemmat ja taaperot pystyvät hyödyntämään tämän monipuolisen lelun parhaat leikki-ideat ja kehittävät ominaisuudet.
Ohjaa taaperot opin tielle luovilla leikeillä, jotka herättävät lasten innostuksen. LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat erinomaisia ensimmäisiä leluja taaperoille. Niissä on tuttuja tilanteita, hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä palikoita.
LEGO® DUPLO® leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego Duplo 10928 Leipomo LEGO DUPLO -rakennussarjalla lapsesi voi luoda ihania kakkuja ja herkullisia leipomotuotteita! Hän voi sekoittaa leivonta-ainekset yhteen, laittaa kakun uuniin ja tarjoilla sen leipomon asiakkaille – hän voi lisäksi kotiinkuljettaa herkkuja asiakkaille suloisella autolla. Hauskanpidon ja hienomotoriikan ohella myös lapsen sosiaaliset ja tunnetaidot kehittyvät. Vauhdikas leipomon arki tarjoaa paljon nähtävää, tekemistä ja opeteltavaa! 46 osaa. Ikäsuositus: 2 vuotta +.