You are here

Lego Duplo 10930 Raivaustraktori

Lego Duplo 10930 Raivaustraktori
Lego Duplo 10930 Raivaustraktori
Lego Duplo 10930 Raivaustraktori
Lego Duplo 10930 Raivaustraktori

Title

Otsikko:
Lego Duplo 10930 Raivaustraktori
Price
13,90
Price without tax
11,21 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Duplo 10930 Raivaustraktori
Leikkiessään mielikuvituksellisia rakennusseikkailuja LEGO® DUPLO® raivaustraktorilla (10930) taaperot oppivat tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän!
Settiin sisältyy hauska liikuteltava raivaustraktori, jossa on käsin liikuteltava kauha, halkeava lohkare, muuta liikennettä varoittava kyltti ja huomioliiviin pukeutunut rakennustyöläinen.
Vanhemmat ja hoitajat voivat liittyä pienen rakentajansa mukaan mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he ajavat raivaustraktorin työmaalle ja nostavat lohkareen kauhalla.
Etsitkö taitoja kehittävää lahjaa taaperolle? Liikuteltava LEGO® DUPLO® raivaustraktori on loistava lahja 2 vuotta täyttäneille ajoneuvoista ja rakentamisesta innostuneille lapsille.
10 cm korkea, 17 cm pitkä ja 7 cm leveä raivaustraktori on täydellisen kokoinen mielikuvitusleikkeihin ja mukaan matkalle. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO® DUPLO® rakennussarjoihin.
Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. LEGO® DUPLO® raivaustraktori toimii lasten mielikuvituksella, joten leikki ei lopu koskaan!
Selkeiden ohjeiden ideoilla vanhemmat ja taaperot osaavat hyödyntää monipuolisen lelun kaikki hauskat ja kehittävät ominaisuudet.
LEGO® DUPLO® leluseteissä on tuttuja ympäristöjä, hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä osia, jotka ruokkivat taaperoiden mielikuvitusta. Loputtomissa rakennuspuuhissa ja leikeissä oppii samalla uusia taitoja.
LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pikku rakentajan LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Lego Duplo 10930 Raivaustraktori Leikkiessään mielikuvituksellisia rakennusseikkailuja LEGO® DUPLO® raivaustraktorilla (10930) taaperot oppivat tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän! Settiin sisältyy hauska liikuteltava raivaustraktori, jossa on käsin liikuteltava kauha, halkeava lohkare, muuta liikennettä varoittava kyltti ja huomioliiviin pukeutunut rakennustyöläinen. Vanhemmat ja hoitajat voivat liittyä pienen rakentajansa mukaan mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he ajavat raivaustraktorin työmaalle ja nostavat lohkareen kauhalla. Etsitkö taitoja kehittävää lahjaa taaperolle? Liikuteltava LEGO® DUPLO® raivaustraktori on loistava lahja 2 vuotta täyttäneille aj = oneuvoista ja rakentamisesta innostuneille lapsille. 10 cm korkea, 17 cm pitkä ja 7 cm leveä raivaustraktori on täydellisen kokoinen mielikuvitusleikkeihin ja mukaan matkalle. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO® DUPLO® rakennussarjoihin. Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. LEGO® DUPLO® raivaustraktori toimii lasten mielikuvituksella, joten leikki ei lopu koskaan! Selkeiden ohjeiden ideoilla vanhemmat ja taaperot osaavat hyödyntää monipuolisen lelun kaikki hauskat ja kehittävät ominaisuudet. Ikäsuositus: 2+ Palikoiden määrä: 10