You are here

Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto

Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto
Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto
Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto

Title

Otsikko:
Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto
Price
12,90
Price without tax
10,40 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto
Ilahduta taaperoa kivalla yllätyksellä: LEGO® DUPLO® Ensimmäinen sammutushelikopterini ja poliisiautoni (10957) innostaa mielikuvitusleikkeihin. Samalla tämä taaperoystävällinen lelu kehittää tärkeitä taitoja.
Sisältää rakennettavan helikopterin, jossa on pyörivä roottori, ja työnnettävän poliisiauton, jossa on sireeni (ilman ääntä). Rakennettu värikkäistä muotoilluista osista, joita on helppo käsitellä pienillä käsillä.
Rakentamisen perustaidot kehittävät hienomotoriikkaa, pelastustehtävien leikkiminen vahvistaa sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja ja värikkäät muotoillut osat ja hauskat ominaisuudet herättävät mielikuvitusleikit eloon.
Korkealaatuinen, kestävä ja ihastuttava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille lapsille.
Helikopteri on 9 cm korkea, 10 cm pitkä ja 6 cm leveä. Poliisiauto on 8 cm korkea, 10 cm pitkä ja 5 cm leveä.
Sisältää rakennuskortteja, joissa on aidonkokoisia kuvia malleista. Lapset voivat rakentaa asettamalla palikoitakuvien päälle, ja vanhemmat voivat tutustuttaa lapsia väreihin ja muotoihin.
Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit on suunniteltu taitavasti, ja niiden sisältämät ominaisuudet innostavat loputtomiin kehittäviin leikkeihin. Vanhemmat saavat viettää ihania hetkiä lastensa kanssa.
LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Lego Duplo 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto LEGO® DUPLO® Ensimmäinen sammutushelikopterini ja poliisiautoni (10957) on taaperoystävällinen, kehittävä lelu, jossa on värikkäitä muotoiltuja osia ja hauskoja ominaisuuksia. Pelastusajoneuvolelu lapsille Taaperoiden taidot kehittyvät, kun he nauttivat konkreettisista leikeistä työnnettävällä poliisiautolla ja sammutushelikopterilla. Helpot rakennustehtävät kehittävät hienomotorisia taitoja ja tutustuttavat muotoihin ja väreihin. Jännittävät pelastustarinat innostavat roolileikkeihin ja kehittävät lasten sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Ajoneuvojen koristeet, sireenipalikka (ei ääntä) ja pyörivä propelli herättävät mielikuvitusleikit eloon. Lapset voivat asettaa palikoita rakennuskorttien todellisen kokoisten kuvien päälle rakentaessaan. Käytännöllisiä opetusleluja LEGO DUPLO lelut avaavat alle kouluikäisille oven avoimeen, hauskaan, itseilmaisun ja iloisen oppimisen maailmaan. DUPLO-leluilla leikkiessään vanhemmat ja taaperot kokevat tärkeät kehitysvaiheet yhdessä. 14 osaa. Ikäsuositus: 1½+