You are here

Lego Minecraft 21159 Pillagerien linnake

Заголовок

Title:
Lego Minecraft 21159 Pillagerien linnake
Price
28,90
Price without tax:
23,31 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Minecraft 21159 Pillagerien linnake
Toiminnantäytteisen Minecraft™-pelastusseikkailun pääosassa ovat suositut pelihahmot: Pillagerit ja Rautajätti. Tarina herää eloon muunneltavan, 3-osaisen LEGO® Minecraft leikkisetin parissa!
Lapset ihastuvat varmasti tammikuun 2020 uutuuksiin: jousiaseita heilutteleviin LEGO® Minecraft™ Pillagereihin. Settiin kuuluu myös mahtava TNT-räjähde, täydellisesti varustettu teltta ja jousiammunnan harjoitusalue maalinukkeineen.
Pelaajat räjäyttävät Minecraft™-häkin TNT:llä pelastaakseen Rautajätinja kohtaavat sitten sotaisat Pillagerit! Ja kun taistelu on ohi, 3-osaisen setin voi järjestää toisella tavalla uusia seikkailuja varten.
Monipuolinen Minecraft™ setti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille! Huikea lahja LEGO® faneille ja Minecraftin pelaajille, jotka toivovat uusia tapoja leikkiä suosikkipelinsä maailmassa.
Leikkisetin pituus on 33 cm, korkeus 20 cm ja leveys 18 cm. Se sisältää 3 erillistä osiota, joten lapset voivat järjestää osia uudelleen ja kuvitella mitä moninaisimpia jännittäviä seikkailuita!
Paristoja ei tarvita. Hauskanpidon voimanlähteenä on lasten mielikuvitus – joten se ei lopu koskaan! Tässä leikissä ei tarvita paristoja. Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
Yksinkertaisten ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja jos ohjeet katoavat, uudet ohjeet voi ladata osoitteesta LEGO.comuildinginstructions.
Jokainen LEGO® Minecraft™ rakennuslelu tuo Minecraft™-verkkopelistä tutun jännityksen todelliseen maailmaan. LEGO® Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset hahmot vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
Kaikki LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. Siksi LEGO® palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958!
LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Lego Minecraft 21159 Pillagerien linnake Pillagerit ovat pyydystäneet Rautajätin häkkiin. Voiko rohkea ritari pelastaa kyläläisten ystävän vihamielisiltä mobeilta? Sinä päätät! Räjäytä häkki TNT:llä ja valmistaudu sitten kohtaamaan Pillagerit. Mutta missä he piileskelevät? Tuote sisältää 303 lego-osaa. Ikäsuositus yli 8v. Tuotemerkki : Lego