You are here

Muurahaismyrkky kasteluaine 100 ml Cooper

Заголовок

Otsikko:
Muurahaismyrkky kasteluaine 100 ml Cooper
Price
11,90
Price without tax:
9,60 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Muurahaismyrkky kasteluaine 100 ml Cooper

Cooper Kasteluaine muurahaisille on kasteluveteen sekoitettava muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjunta-aine ulkokäyttöön. Valmistetta käytetään veteen sekoitettuna kasteluaineena muurahaisten esiintymispaikoilla kuten käytävillä, perustusten ympärillä, kivetyksillä sekä muilla paikoilla, mihin muurahaiset ovat tehneet pesän. Ei syötävien kasvien alustoille. Lapset ja lemmikkieläimet voivat oleskella käsitellyllä alueella nesteen kuivuttua.

Pakkauskoko: 100 ml

Käytä biosideja ja kasvinsuojeluaineita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tuotteen käyttöturvallisuustiedotteen löydät täältä.

COOPER KASTELUAINE MUURAHAISILLE Cooper Kasteluaine muurahaisille on kasteluveteen sekoitettava muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjunta-aine ulkokäyttöön. Valmistetta käytetään veteen sekoitettuna kasteluaineena muurahaisten esiintymispaikoilla kuten käytävillä, perustusten ympärillä, kivetyksillä sekä muilla paikoilla, mihin muurahaiset ovat tehneet pesän. Ei syötävien kasvien alustoille. Lapset ja lemmikkieläimet voivat oleskella käsitellyllä alueella nesteen kuivuttua. Pakkauskoot: 100 ml ja 250 ml Käytä biosideja ja kasvinsuojeluaineita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.