You are here

Muurahaismyrkky pölyte 200 g Cooper

Muurahaismyrkky pölyte 200 g Cooper

Title

Otsikko:
Muurahaismyrkky pölyte 200 g Cooper
Price
9,90
Price without tax
7,98 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Muurahaismyrkky pölyte 200 g Cooper

Cooper Muurahaispölyte on muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten kulkureiteille siroteltava torjunta-aine. Valmistetta käytetään rakennuksissa sekä niiden välittömässä läheisyydessä muurahaisten, sokeritoukkien, pihtihäntäisten, kovakuoriaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan. Ei syötävien kasvien alustoille.

Pakkauskoko: 200 g

Käytä biosideja ja kasvinsuojeluaineita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tuotteen käyttöturvallisuustiedotteen löydät täältä.

Muurahaismyrkky pölyte 200 g Cooper Valmistetta käytetään rakennuksissa sekä niiden välittömässä läheisyydessä muurahaisten, sokeritoukkien, pihtihäntäisten, kovakuoriaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan. Sirotellaan hyönteisten olinpaikkoihin ja kulkureiteille. Älä laita myrkkyä syötävien kasvien alustoille. Tehoaineena permetriini 5 g/kg Käytä biosidejä turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH 208 Sisältää permetriiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.