You are here

Muurahaismyrkky Spray 750 ml Cooper

Muurahaismyrkky Spray 750 ml Cooper

Title

Otsikko:
Muurahaismyrkky Spray 750 ml Cooper
Price
16,90
Price without tax
13,63 €
This item is currently out of stock. You can leave a request
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Muurahaismyrkky Spray 750 ml Cooper

Cooper Muurahaisspray on käyttövalmis ja pitkävaikutteinen torjunta-aine muurahaisten, torakoiden, seinäluteiden, kirppujen, sokeritoukan, pihtihäntäisten sekä muiden ryömivien ja eräiden lentävien hyönteisten, kuten kärpästen, torjuntaan sisätiloissa tai rakennusten välittömässä läheisyydessä.

Vaikutusaika kestää n. 2–4 viikkoa. Usein pestävillä pinnoilla vaikutusaika on lyhyempi. Ei syötävien kasvien alustoille. Lapset ja kotieläimet voivat oleskella tiloissa heti ruiskutusnesteen kuivuttua.

Pakkauskoko: spraypullo 750 ml

Käytä biosideja ja kasvinsuojeluaineita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tuotteen käyttöturvallisuustiedotteen löydät täältä.

Muurahaismyrkky Spray 750 ml Cooper Muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa ja rakennusten välittömässä läheisyydessä. Käyttövalmis ja pitkävaikutteinen torjunta-aine muurahaisten, torakoiden, seinäluteiden, kirppujen, sokeritoukan, pihtihäntäisten sekä muiden ryömivien ja eräiden lentävien hyönteisten torjuntaan. Älä laita myrkkyä syötävien kasvien alustoille. Tehoaa nopeasti ja vaikuttaa pitkään 2- 4 viikkoa. Lapset ja kotieläimet voivat oleskella tiloissa heti ruiskutusnesteen kuivuttua.