You are here

Smartmax Start Plus 30 parts

 Smartmax Start Plus 30 parts
 Smartmax Start Plus 30 parts

Title

manufacturer: 
Title:
Smartmax Start Plus 30 parts
Price
52,00
Price without tax
41,94 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Smartmax Start Plus 30 osaa

Pakkauksen mukana tulevan idealehtisen avulla lelu kasvaa lapsen taitojen kehittyessä – pienelle yksivuotiaalle lelu tarjoaa vastustamattoman tutkimusmatkan magneettien ja muotojen maailmaan, kun esikoululaisen mielenkiinto kohdistuu jo magneeteista rakennettaviin monimutkaisiin haasteisiin.

SmartMax-sarjan ominaisuudet ja hyödyt:

Suuret magneettiset osat, joihin on helppo tarttua
Tutustuttaa magnetismiin ja vetovoimaan
Opettaa värejä ja muotoja
Kehittää avaruudellista hahmotuskykyä
Voit rakentaa kaksi- ja kolmiulotteisia muotoja ja rakennelmia
Yhteensopiva kaikkien muiden SmartMax -sarjan osien kanssa – laajenna rajattomasti!

STEM-lelu

Mikä ihmeen STEM?

STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) on lyhenne englanninkielen sanoista tiede, teknologia, insinööritaidot ja matematiikka. Lelu- ja pelimaailmassa lyhenteellä viitataan leluihin ja peleihin, jotka kehittävät lapsen tietoja ja taitoja luonnontieteiden ja teknologian aloilla. Viime vuosina STEM-lelut ja -pelit ovat nostaneet suosiotaan sekä kouluissa ja päiväkodeissa että kodeissa. Opettavaisista STEM-leluista on tullut yksi nopeimmin kasvavia trendejä lelu- ja pelimaailmassa.

Smartmax Start Plus 30 osaa VUODEN RAKENTELULELU 2018! SmartMax Start Plus sisältää SmartMax tankojen ja pallojen lisäksi myös kaarevia tankoja. SmartMax on magneettinen rakentelusarja, joka innostaa leikkiin niin taaperot kuin koululaiset! Monipuolinen magneettinen rakentelupakkaus Ikäsuositus: yli 12 kk SmartMax Start Plus on opettavainen ja turvallinen tapa tutustua magneettien kiehtovaan maailmaan. SmartMax-rakennussarjan jättimäisiin magneettiosiin on helppo tarttua ja samalla kun lapsi oppii magnetismia, värejä ja muotoja kehittyy hänen hahmotuskykynsä ja motoriset taitonsa. Palloja ja erilaisia magneettisia tankoja sisältävä SmartMax Start Plus -setti on erinomainen aloituspakkaus, joka sisältää muiden perusosien lisäksi myös kaarevia tankoja. Kaariosat antavat lisää mahdollisuuksia uusien muotojen kuten ympyröiden rakentamiseen. SmartMax Start Plus on valittu Vuoden rakentelulelu 2018 -voittajaksi! Ikäsuositus: yli 1-vuotiaille. Sisältö: 30 osaa (12 lyhyttä tankoa, 6 pitkää tankoa, 8 palloa ja 4 kaariosa) Pakkauksen mitat: 38 x 30 x 6 cm.