You are here

Lego Harry Potter 75979 Hedwig

Заголовок

Title:
Lego Harry Potter 75979 Hedwig
Price
49,95
Price without tax:
40,28 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Harry Potter 75979 Hedwig
Keräiltävä LEGO® Hedwig™ (75979) lelu vangitsee Harry Potter™ -fanit. Malli vakuuttaa yksityiskohdillaan, ja sen sisältämä mekanismi saa nivelöidyt siivet nousemaan ja laskemaan.
Aito lelu sisältää Hedwig™-lumipöllön toimittamassa tärkeää kirjettä Tylypahkasta. Mukana on myös irrotettava LEGO® Harry Potter™ minihahmo ja Hedwig-minilelu.
Malli rakennetaan lentoasentoon. Kun selässä olevaa kampea kierretään, mekanismi nostaa lelun siipiä ylös ja alas. Nivelten nerokas rakenne tuottaa aidonoloisen liikkeen.
Jos etsit huippuhienoa Harry Potter™ -lahjaa lapsille tai kaikenikäisiä LEGO® faneja puhuttelevaa rakennushaastetta, tämä Hedwig-pöllö on täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja 10 vuotta täyttäneille lapsille.
LEGO® setti sisältää mekaanisen Hedwig™-pöllön, jonka siipien kärkiväli on 34 cm ja pituus nokasta pyrstöön on 20 cm. Se kerää ihailevat katseet koristeena.
LEGO® Harry Potter™ setissä ei tarvita paristoja. Liikkuvat siivet toimivat käsivoimin lelun selässä olevalla kammella.
Selkeät ohjeet valmistavat, että rakentaminen sujuu ongelmitta. Rakennuskokemus palkitsee, ja tulokseen voi olla tyytyväinen.
LEGO® Harry Potter™ rakennussarjat ovat täydellisiä lahjoja kaikille elokuvafaneille. Upeat keräilylelut herättävät elokuvien tapahtumat eloon ja tuovat taikuutta lasten elämään.
Kaikki LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen –taikuutta ei tarvita!
LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Lego Harry Potter 75979 Hedwig Herätä eloon Harry Potter™ -elokuvista tutun Hedwig™-pöllön maaginen persoonallisuus ja tyylikkäät liikkeet. LEGO® Harry Potter Hedwig (75979) on palkitseva rakennuskokemus ja näyttää upealta. Siitä tulee keräilijöiden suosikki. Rakennettava Hedwig-pöllö, jolla on toimivat siivet 630-osaisen palikoista rakennettavan pöllön siipien kärkiväli on huikeat 34 cm. Tässä mallissa se lentää toimittamaan Harrylle tärkeää kirjettä. Kun malli on valmis, sirot siivet saa nousemaan ja laskemaan kampea kiertämällä. Keräiltävä malli seisoo tukevalla jalustalla, jossa on irrotettava LEGO Harry Potter minihahmo ja toinen pienempi Hedwig-lelupöllö, jonka siivet ovat levällään. 630 osaa. Ikäsuositus: 10+