You are here

Lego Friends 41666 Andrean pupukuutio

Заголовок

Title:
Lego Friends 41666 Andrean pupukuutio
Price
11,90
Price without tax:
9,60 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Friends 41666 Andrean pupukuutio
LEGO® Friends eläinkuutiot sopivat mainiosti yllätyslahjaksi lapsille, jotka rakastavat luovia leikkejä. Andrean pupukuutio (41666) on taskukokoinen lelusetti, joka innostaa hoitoleikkeihin ja näyttää hienolta esillä.
Kuutio sisältää LEGO® Friends Andreaa esittävän mininukkelelun, pupuhahmon (yksi neljästä väristä), rakennettavan majan, sienen ja puun sekä korin lelutarvikkeille, jotka ruokkivat mielikuvitusta.
Lapset voivat irrottaa osat LEGO® Friends kuutiosta tai pakata ne kuutioon mukaan matkalle tai hauskoihin pupuleikkeihin ystävän kanssa.
Ihana pieni syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka hoitavat mielellään eläimiä. Täydellinen yllätyslahja, joka johdattaa suurempaan LEGO® maailmaan.
Kuutio on 8 cm pitkä ja 13 cm korkea. Se on täynnä LEGO® huvia kompaktissa koossa. Kuutio sopii myös koristeeksi, sillä siinä on söpöt pupunkasvot ja tammikuun 2021 uutuutena kangaskorvat.
Suositut Heartlake City -lelut tarjoavat huolehtivaisille lapsille tilaisuuden uppoutua eläinleikkeihin helposti samaistuttavien LEGO® Friends hahmojen kanssa.
Tämän uuden LEGO® lelun rakennusosat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
Luovien LEGO® lahjojen palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Lego Friends 41666 Andrean pupukuutio Haluatko ilahduttaa pientä eläintenystävää? Yllätä lapset ilahduttavalla LEGO® Friends Andrean pupukuutiolla (41666). Tässä taskukokoisessa lelukuutiossa on pupun suipot korvat ja söpöt kasvot. Kuution sisältä lapset löytävät rakennettavan pupun majan, puun ja sienen. Luovat tarvikkeet innostavat eläintenhoitoleikkeihin. Ihastu ja ota mukaan yhteisiin leikkeihin LEGO Friends kuutiot ovat mainioita eläinaiheisia leluja otettavaksi mukaan ystävän luo. Kaikki osat sopivat kuution sisälle ja niitä voi myös kiinnittää kuution pohjaan, joten lelun osat eivät enää katoa matkalla! Lapset voivat ottaa tämän taskukokoisen pupukuution mukaan ystävän luo. LEGO Friends eläinkuutioiden parissa lapset tutustuvat kiinnostaviin eläimiin Heartlake Cityn tyttöjen seurassa, joihin on helppo samaistua. 45 osaa. Ikäsuositus: 6+