You are here

Lego Disney 43192 Tuhkimon kuninkaalliset vaunut

Заголовок

Title:
Lego Disney 43192 Tuhkimon kuninkaalliset vaunut
Price
44,90 €
Price without tax:
36,21 €
Free shipping on orders over 99 €
Detailed description

Lego Disney 43192 Tuhkimon kuninkaalliset vaunut
Inspiroi jännittävää roolileikkejä tai loputtomia luovia leikkejä ihastuttavilla LEGO® ǀ Disney Tuhkimon kuninkaallisilla vaunuilla (43192). Tämä setti on hurmaava lahja lapsille ja Disneyn Tuhkimon faneille.
Setissä on vaunut, joissa on tilaa 2 mininukelle, kurpitsapalsta ja pieni pöytä sekä aarrearkku, joka mahtuu vaunujen taakse, sekä 3 LEGO® eläinhahmoa.
Tämä upea LEGO® ǀ Disney setti sisältää paljon hauskoja tarvikkeita, kuten kutsun tanssiaisiin, taikasauvan, kruunun ja lasikengät. Täydellinen setti elokuvan suosikkikohtauksiin eläytymiseen tai hauskoihin roolileikkeihin.
Kaikki Disneyn Tuhkimon fanit ihastuvat tähän settiin. Kullan ja valkoisen väriset vaunut hevosineen sopivat jännittäväksi joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
Vaunut hevosineen ovat 13 cm korkeat, 27 cm pitkät ja 9 cm leveät. Setti on täydellinen leikkeihin tai koristeeksi ja kannustaa luoviin roolileikkeihin.
Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan huikeita! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja niitä rakentaessaan.
LEGO® ǀ Disney setit sisältävät upeita hahmoja ja ympäristöjä lasten leikkeihin. Tässä hauskassa rakennuslelussa on juttuja, joista leikki pääsee heti alkuun ja jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

 

Lego Disney 43192 Tuhkimon kuninkaalliset vaunut Taikuus ja seikkailut odottavat Disneyn Tuhkimon faneja tämän yksityiskohtaisen LEGO® ǀ Disney Tuhkimon kuninkaalliset vaunut (43192) setin parissa. Upeiden vaunujen lisäksi setissä on myös painetut rakennusohjeet ja digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat tuntevat itsensä todellisiksi mestarirakentajiksi… Mahtavaa! Jännittäviä ja hauskoja roolileikkejä Tämä rakennettava lelusetti saa lasten Disneyn prinsessa-aiheiset mielikuvitusleikit heti käyntiin. Vaunuilla voi leikkiä sellaisenaan tai ne voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät. Setti on ihana yllätys- tai syntymäpäivälahja pienelle Disneyn prinsessojen fanille. Ihanat hahmot aloittavat leikit Tässä Disneyn prinsessa -rakennussarjassa on Tuhkimon ja hyvän haltiattaren mininukkehahmot sekä Hulin ja kahden LEGO hevosen hahmot. Hauskat hahmot vievät lapset heti leikkien taianomaiseen maailmaan ja suuriin seikkailuihin. 237 osaa. Ikäsuositus: 6+